promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így hergeli Jákob Zoli a magyarokat: sokaknak kinyílik a bicska a zsebében a videó láttán
Borítókép:  TV2 Play - TényekPlusz
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Főleg az ünnepek közeledtével különösen fájó ez.

Jákob Zoli a legtöbb gazdag hírességgel szemben azok közé az emberke közé tartozik, akik nem hogy titkolnák a vagyonukat, de büszkék is rá. Mesés vagyonát világhírű műköröm-üzlete, a Crystal Nails alapozta meg, több milliárd forintos vagyon tulajdonosa - köszönheti ezt leginkább üzleti érzékének és szakértelmének.

Jákob Zoli akkor sem szégyenlős, ha kamerák előtt kell szerepelnie. A TV2 castingolásért felelős munkavállalói is úgy gondolták, hogy ő lesz az idei évadban a legmegfelelőbb a Nagy Ő szerepére, de az országos televízóban való szereplése előtt is már üzemeltette többek között TikTok csatornáját is, ahol rendszeresen láthatók voltak például a tűzpiros Ferrarijával való "liveozásai", vagy akár magánrepülőgépes utazásai.

A tegnapi nap folyamán érkezett a hír, miszerint Jákob egy időre elhagyja az országot, és a milliomosok játszótereként is ismert sivatagi modern paradicsomba, Dubaiba utazik. Jákob természetesen ennek is megadta a módját, magángépet választott az utazás lebonyolításához, és Dubaii lakhelye sem a többágyas szobákkal operáló hostelek közül lett kiválasztva.

Az egykori Nagy Ő választása egy ismert nemzetközi szállodahálózat, a Kempinski egyik szállodájára esett, és ha már így történt, rögtön egy lakosztályt bérelt ki magának. A videója alapján Jákobnak nagyon tetszik a szállása, és hát lássuk be, az építészek valóban kitettek magukért (noha az építkezés költségvetése során valószínűleg nem sok dolgon kellett spórolniuk).

Jákob büszkén tudatja követőivel, hogy az alsó szintről a szobája egy fedett sípályára néz: 30 fokban tudjuk élvezni a sivatag közepén az egyik legnépszerűbb téli sportot, majd miután jól kisíeltük magunkat a hóban, levehetjük síbakancsunkat, és irány a felső szint, ahol a közel-keleti folyamatos napsütést és meleget egy gyönyörű medence partján élvezhetjük fürdőruhában. Zoli végül azonban nem volt maradéktalanul elégedett az első szobával, így időközben egy költözést is eszközölt, az okát a videóban elmondja.

Sokaknak kicsit "kivagyiságnak" tűnhet Jákob viselkedése, ám az elvitathatlan tőle, hogy pénzét tényleg saját ügyességének köszönheti, és úgy tűnik, élvezi is a megtermelt javakat, hogy bevett köznépi szófordulattal éljünk, Jákob Zoli "tud élni". Amivel persze nincs semmi baj, de sokaknak összeszorul a szíve arra gondolva, hogy mások egy egyszeri ünnepi vacsorát sem engedhetnek meg maguknak.
Mi csak annyit fűznénk hozzá, hogy úgy tűnik, a Jákob által kibérelt lakosztályban még nincs teltház: ha esetleg unatkozik, mi szívesen áthelyezzük a téli időszakra szerkesztőségünk székhelyet a Dubaii Kempinski szállodába.

Zoli első lakosztályáról a videót itt tudjátok megnézni:

Posted by Jákob Zoli on Saturday, November 18, 2023

Azonban azt is megmutatta, amire végül elcserélte a szobáját, erről a videó pedig itt található:

A szemközti szobában jobb a nyár #summer #dubai

Posted by Jákob Zoli on Sunday, November 19, 2023
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás