promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jákob Zoltánt eltiltották új szerelmétől, a Nagy Ő nyertese nem találkozhatott a milliárdossal
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jákob Zoltán nem is láthatta Bettit a Nagy Ő után.

Jákob Zoltán Hajnal Bettinát választotta végül a Nagy Ő fináléjában, ám ez még közel sem szerelem. Attól, hogy a milliárdos üzletember neki adta a szívét, még nem azt jelenti, hogy meg is tarthatja. Tóth Dávid és Árpa Attila - a korábbi Nagy Ők - sem maradtak sokáig együtt a választott hölggyel, de Jákob Zoltán és Betti óvatosabban közelednek egymáshoz.

Ám ebbe a TV2-nek is volt némi beleszólása. Mint kiderült, Zoltán és Betti a forgatások után nem is találkozhatott egymással, gyakorlatilag eltiltották őket egymástól. Ez egészen addig tartott, amíg az utolsó adás le nem ment a tévében; tehát a Crystal Nails alapítója és a műkörmösként dolgozó nő hosszú ideig nem is látták egymást.

Hogy hogyan bírta ki így a kapcsolatuk, arról Jákob a 24.hu-nak beszélt egy interjúban.

„Vártuk, mi lesz. Az elmúlt három hét, amíg a tévében is ment a műsor, az nagyon fontos volt, mert kétszer annyit láttam a lányokból, mint addig. Most már láthattam azokat a privát beszélgetéseket, amiket egymás közt ejtettek meg. Én szigorúan csak akkor találkoztam velük a forgatás alatt, mikor a kamerák forogtak”

- mesélte Jákob Zoltán, aki bevallotta, hogy maga is nézte a televízióban a műsort, ami azért volt hasznos, mert így hallhatta azokat a privát beszélgetéseket is a hölgyek között, amikbe ő a forgatásokon nem láthatott bele - hiszen csak akkor lehetett ott a helyszínen, amikor vele forogtak a kamerák.

Elmondása szerint senkiben nem csalódott, de számos kérdés merült fel benne Bettivel kapcsolatban is, amiket igyekeztek tisztázni egy vacsora közben. Jákob Zoltán és a Nagy Ő nyertese most azon van, hogy elkezdjék építeni a kapcsolatukat, de a milliárdos újfent kikötötte, hogy ő nem életre szóló kapcsolatot keres, hanem elindítanak valamit Bettivel, és meglátják, hova fut ki. A Crystal Nails alapítója egyébként ilyen véleménnyel van a műsor után Hajnal Bettináról:

„Azt látom, hogy privátban ugyanolyan kedves, mint amilyen a randikon volt: makulátlan. Ám azt is láttam a tévében, hogy ez nem mindig volt így a műsorban. Muszáj olyan helyzetekbe kerüljünk, amik nem annyira sterilek, mint egy forgatás”

Jákob Zoltán továbbra is állítja, hogy önmagát adta a TV2 társkereső műsorában, semmit sem játszott meg; abban viszont biztos, hogy a jelölteknél volt némi megjátszás. Az üzletember hozzátette, hogy első igazi találkozójukra a családját is elvitte, hogy bemutassa nekik Bettit, de egyelőre csak a fiával ismerkedhetett össze, a két lánnyal még nem találkozhatott.

Zoltán és Bettina a TV2 kamerái előtt is nyilatkozott a Nagy Ő fináléja után; elmesélték, hogy milyen most a kapcsolatuk, és mik a közös terveik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás