promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eszement híresztelés látott napvilágot Jákob Zoltánról: Hazugság volt az egész rózsaceremónia és másba szerelmes a milliárdos?
Borítókép:  TV2 Play - A Nagy Ő
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ha ez igaz, akkor mindannyiunkat csúnyán becsaptak.

Vasárnap este lezajlott a Nagy Ő utolsó adása, melyben Jákob Zoltán eldöntötte, hogy a két bent maradt hölgy közül Natival vagy Bettivel szeretné-e szorosabbra fűzni azt a bizonyos viszonyt. A rengeteg pro és kontra, valamint az adások visszanézése után Zolinak Betti felé húzott a szíve, így az ő nevét mondta ki amikor annak eljött az ideje.

Nati sírva hagyta el a villát, mintha az egész világa tört volna darabokra a huszonéves lánynak. Most azonban egy egészen vad elmélet látott napvilágot és a rajongól elkezdték összerakni a kirakós darabjait: lehet, hogy az egész megjátszott volt és Zoli időközben rájött, hogy hibázott amikor elküldte az egyik versenyzőt?

Történt ugyanis, hogy az adás utáni időkben előkerült egy fotó Jákob Zoliról, az ikonikus Ferrari-jában, ami önmagában nem lenne hírértékű, csakhogy nem egyedül ült a milliárdos üzletember. Egy csinos, szőke hölgy foglalt mellette helyet és a nőzők azonnal lázba jöttek: rengetegen Erikát vélték felfedezni a hölgy vonásaiban, aki cseppet sem volt zavarba és vidáman mosolygott a kamerába. A kérdéses cikkünket itt tudjátok elolvasni:

Ez azért fura, mert Erikát rengetegen nagy esélyesnek tartották, azonban Zoli kiejtette. Viszont mindannyian emberek vagyunk, hozhatunk rossz döntéseket, meg is bánhatjuk azokat és amennyiben az élet engedi: ki is javíthatjuk a tévedéseinket. Lehet, hogy itt is ez történt és Zoliban később ébredtek fel az érzelmek?

Egy Reddites poszt is szárnyra kel, melyben azt írta egy felhasználó, hogy Betti élőzés közben kapott egy hozzászólást, melyben az szerepelt, hogy Virág elmondta, hogy Erika fog nyerni mire Betti meglepődött azon, hogy kitudódott az eredmény, ami sokaknak felért egy vallomással.

Hogy mi az igazság, arra egyelőre várnunk kell, azonban a televíziós románcok nem szoktak sokáig tartani, így nem lepődnénk meg, ha már Zoli és Betti sem egymás társaságában keresnék a boldogságot. Bárhogy is alakul az élet, minden szereplőnek nagyon sok boldogságot kívánunk.

Itt megnézhettek egy műsorból kivágott felvételt, melyen látszik, hogy Zoltán és Erika mennyire egy hullámhosszon voltak:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás