promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenetes baki az élő adásban, a bénázó műsorvezető nemcsak a vendégét hozta kellemetlen helyzetbe, hanem a nézőket is
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az utóbbi időben megszaporodtak a bakik az élő adásokban de bizony évekkel ezelőttről is vannak olyanok, amelyeket nem könnyen felejt el az ember. 

Nemrégiben bombaként robbant a hír több tévés bakiról is. Az RTL új műsorában, a Sztárboxban például Csobot Adél mondott rosszul egy nevet, a Reggeliben pedig Megyeri Csilla káromkodott egy hatalmasat, de régmúltból is vannak olyan bődületes elcsúszások, amelyeket nem könnyen felejt el az ember.

Ha a múltra tekintünk vissza, akkor a bakis esetek királya egyértelműen a Budapest TV volt, amely mintegy 18 éven keresztül próbálta szórakoztatni a nézőket a mai szemmel nézve bizony eléggé pusztító műsorokkal. A Youtube-on a mai napig lehet csemegézni a 2009-ben megszűnt csatorna elképesztő bakijai közül, melyek a mai napig igen szórakoztatónak tűnnek. Az egyik ilyen például az volt, amikor egy pohár víz megivása után fuldokolni kezdett a jósnő, de akadt olyan megbotránkoztató eset is, hogy egy gerincműtétet folytattak le az egyik adásban.

Most egy fokkal talán kevésbé meghökkentő, ám annál viccesebb példát hoztunk az egykori csatorna bakijai közül. Az alábbi retro felvételen látható párbeszéd vélhetően a Ma is szól a magyarnóta egyik adásában hangzott el.

Ebben a műsorvezető lányos zavarában teljesen elfelejtette a műsorban fellépő nótaénekes becsületes nevét. A peckesen álló úriembert, akit egyébként hivatalosan B. Lakatos Györgynek hívnak, először a Béla névvel illeti, majd látszólag helyesen korrigál „Gyuri bátyámra”, a büszke nótaénekesnek azonban nem tetszik ez a bizalmaskodó hangnem.

Az interjú végül később sem vált oldottabbá, miután megegyeztek ugyanis a György bátyám elnevezésben, a látszólag nagyon zavarban lévő műsorvezető nem igazán tudta feltenni a megfelelő kérdéseket a riportalanyának, a beszélgetés így igencsak kínosra sikerült.


Ebből is látszik, hogy a Budapest TV a a lakodalmas muzsika híveit is megpróbálta képernyő elé ültetni, ám azt elmondhatjuk, hogy ezt finoman szólva sem a legprofesszionálisabb módon tette. Egy másik szintén elérhető felvételen ugyanis az látható, ahogy a feltűnően színes ruhákba öltözött úriember nagyjából két percet végig playbackkel, de annyira feltűnően, hogy azt már nézni is fáj.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás