promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Élő adásban fuldoklott a jósnő, ekkora baki még egyik tévécsatornánál sem volt
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem minden élő adás mehet zökkenőmentesen, évekkel ezelőtt olyan baki történt, amit még a mai napig megemlegetnek. 

Egyre több a baki az élő adások során, az utóbbi időkben most az RTL-en szaporodtak meg a hibák. A tévécsatorna új műsorában, a Sztárboxban Csobot Adél mondott rosszul egy nevet, a Reggeliben pedig Megyeri Csilla káromkodott egy hatalmasat. 

Ezeket a bakikat pedig nem lehet semmissé tenni, öröke megmaradnak. Így van ez a régi műsorokkal is, az internet nem felejt, a YouTube-on pedig egytől egyik megtalálhatók a vicces jelenetek, amik egy adott adásban történtek.

A Budapest TV sok megbotránkoztató dolgot leadott, a baklövések pedig borítékolhatók voltak. Élő jóslás is zajlott a csatornán, ahova be is lehetett telefonálni és iránymutatást kérni. A tévé jósa pedig egy alkalommal csendben hallgatta a segítségkérőt, majd úgy döntött, hogy iszik egy kortyot a mellé bekészített vízből. Csupán csak egy kortyot ivott, de az annyira félrement, hogy pár másodperc múlva kiköpte a vizet. 

A hölgy annyira rosszul lett, hogy hangos köhögés hallatszott a tévében, kis híján megfulladt a víztől. 

Elnézést, hoppá. A kollegám most nem tud segíteni, rosszul lett a víztől, ahogy ittam. Ez egy nagyon kellemetlen dolog volt

- volt hallható a Tükröződő Robelinnel című jósműsorban. 

Az egykori tévécsatornán ennél bizarrabb dolog is történt, méghozzá az, hogy élő gerincműtétet folytattak le. A videót megnézve az ember alig akar hinni a szemének, de valóban a műsor vezető úriember egy furcsa szerkezettel vizsgálta meg a betelefonálót. így megadta, hogy hány százalékosak az érintett szervei. A fantomműtét során pedig a kezeivel hadonászott, mintha az embert csavarná, az már egy másik kérdés, hogy a segítségre vágyó hölgy valóban érzett-e ezután valamit.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás