promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatalmas baki történt az RTL élő adásában, akkora káromkodás hallatszott, hogy megáll az ész
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hatalmas káromkodás hallatszott a Reggeli műsorában, erre nincs mentség. 

Szinte biztosra vehető, hogy a tévében látott élő adásokba olykor becsúszik egy-egy hiba is. A Sztárbox korábbi adásában is volt néhány ilyen, Csobot Adél például az egyik interjú során hibázott és Frohner Fecó édesanyjának a nevét tévesztette el:  Zsuzsanna helyett Máriának szólította. 

Nemrég újabb baki csúszott be az RTL-en, ezúttal a Reggeli műsorában volt bődületes hiba, persze élő adásban, ahonnan kivágni sem lehet az ilyesmit. 

Kedd reggel Megyeri Csilla volt a vendég a műsorban, aki a Sztárbox megmérettetéséről mesélt. Az első adásban ugyanis az egykori műsorvezető Berki Mazsival csapott össze, azonban alulmaradt. A felkészüléssel kapcsolatban pedig olyan erős érzései vannak még mindig, hogy egy csúnya szó is kicsúszott a száján. 

Olyan csúnya, hogy mindenkit bántanak, főleg azokat, akik kikapnak. Lehet utánunk csinálni, fel lehet húzni azt a kesztyűt. Tessék lemenni az edzőterembe, megtanulni adni és kapni. Egyébként adni is ba...tt nehéz volt. Ezt is meg kellett tanulnom 

- fogalmazott erősen Csilla az élő adás során, akit a műsorvezetők intették óvatosságra. 

Arról is mesélt egyébként, hogy elismeri Mazsi győzelmét, de magára is nagyon büszke. Tisztában volt vele, hogy Mazsinak van sportolói múltja, ráadásul amikor Berki Krisztián párja volt, többször jártak együtt edzeni és boxolni. Csilla továbbá megosztotta azt is, hogy ellenfele ütései nem voltak erősek, így egyedül csak a felsőajka sérült meg kicsit. De Mazsi is csak egy kisebb monoklit kapott, egyiküknek sem lett nagyobb baja. 

A káromkodást Fluor Tomi is közzétette 24 óráig elérhető Instagram történetében, és láthatóan jót is nevethetett rajta, ugyanis a Sztárbox vasárnapi adásában ő sem tudta türtőztetni magát, amikor Istenes Bence harcolt a szorítóban, hatalmas káromkodás hagyta el a száját. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás