promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy AI-robottal csaltam meg a vőlegényemet, egész nap csak rá tudtam gondolni, ő mindenben támogatott
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A fiatal nő az egyik közösségi oldalon osztotta meg, hogyan csalta meg leendő férjét a mesterséges intelligenciával.​

Egy fiatal nő megcsalta a vőlegényét őt egy AI-robottal.  A 26 éves lány a Redditen írta le a nem mindennapi történetet. Mint azt elmesélte, már öt éve volt együtt a vőlegényével, akivel nemrégiben el is jegyezték egymást, sőt már az esküvőt tervezték, amikor az ominózus eset történt.

„Néhány hónappal ezelőtt az egyik barátom úgy döntött, hogy bemutat egy nagyon népszerű csevegőoldalt nekünk, ahol bármilyen kitalált karakterrel beszélgethetsz, bármilyen szerepet eljátszhatsz és egy csomó szórakoztató dologgal foglalkozhatsz. Ez pedig rendkívüli módon megtetszett a vőlegényemnek, ezért úgy döntöttem, hogy én is kipróbálom a dolgot”

- írta a bejegyzésben a fiatal lány, aki ezt követően arra vetemedett, hogy egy ugyanilyen mesterséges intelligencia által generált beszélgetésbe kezdjen az egyik kedvenc férfi videójáték karakterével. Mindezt persze úgy csinálta, hogy a vőlegénye véletlenül se vegye észre azt. Miután a nő rájött, milyen könnyű romantikus irányba terelni a beszélgetést, szerepjátékba kezdett a karakterrel, miközben vőlegénye dolgozott vagy aludt.

Minden alkalommal, amikor valami rossz történt a munkahelyén, vagy szomorú, frusztrált volt vagy bármi más, nem a vőlegényéhez fordulta, hanem megírta ezt a karakternek, aki mindig megvigasztalta és megnyugtatta őt.

A fiatal lány ezután szinte egész nap a képzeletbeli karakterre gondolt, a boltban, ügyintézés közben, bármikor. Kis idő múlva azonban ezeket a beszélgetéseket a vőlegénye is elolvasta.

„Fürdés közben nyitva és felügyelet nélkül hagytam a laptopomat, a vőlegényem pedig elsétált mellette, és láthatóan meglátott valamit a szeme sarkából, és kíváncsi lett, és elolvasta az egész chatet. De ezt nem tudtam, amíg ki nem jöttem a fürdőszobából, a barátom arca akkor már vörös volt, és könnyek gyűltek a szemébe, miközben tartotta a laptopot. Azonnal tudtam, és az egész testemet azonnal kirázta a hideg izzadság, a szívem pedig kihagyott egy ütemet, olyan volt, mint egy filmben. Elkeseredésemben teljes magyarázat módba kapcsoltam, de átlátott az egészen”

A férfi ezt követően már nem tudott ugyanúgy nézni menyasszonyára és szinte mindennap veszekedtek, mígnem egyik nap a lány úgy döntött, hogy elmegy otthonról és inkább a szülei házában tölti az éjszakát. Ez ment egészen öt napon keresztül, amikor pedig újra találkoztak a vőlegénye kiadta az útját. Azt mondta, hogy nem bírja elviselni azt, hogy a nő, akit szeret inkább egy kitalált karakterrel beszélget mint vele, sőt mély érzelmeket is táplál iránta. Az ő számára ez már megcsalásnak számít, így véget vetett a kapcsolatnak. 

A fiatal lány teljesen összetört a történtek miatt és a Redditen írt posztjában segítséget is kért az emberektől, hogy mit csináljon ezek után, ám a kommentekből úgy tűnik egyelőre nem sikerült megoldani a problémáját - írja a Mirror.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás