promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt a vége: videó buktatta le Jákob Zolit és Bettit
Borítókép:  TV2 Play - Mokka
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Videóra vették a leleplező pillanatokat.

Minden túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a magyar egy romantikus népség. Ha végig nézzük csak az elmúlt idők adástermését, akkor rengeteg friss szerelem, bimbózó kapcsolat, bájos románc van, aminek szurkolhatunk. Ott van Mikes Anna és Krausz Gábor párosa, akiket hétről hétre lélegzetvisszafojtva figyelnek a nézők. Gabi és párja Máté most már hivatalosan felvállalt kapcsolatával szintén közérdeklődésre tart számot. Most épp fut a Házasodna a gazda, előtte pedig már régi motorosokként működő párokon lehetett olvadozni vagy épp háborogni a Nyerő párosban, vagy most a Párharcban.

És persze ott volt Jákob Zoli szerelemkeresése, aki hosszú és viszontagságos úton, de végül kiválasztotta ki az a hölgy, akivel folytatni szeretné az ismerkedést. Ezek a szerelmek sajnos nem szoktak sokáig tartani, így a műsor után mindenkit az érdekelt, hogy vajon mi a helyzet ezzel a párossal: Betti és Zoli együtt vannak, vagy szakítottak?

Most azonban a találgatásoknak vége, megjelent ugyanis róluk egy lesi videó, amelyen a páros éppen egy romantikus vacsorán vesz részt és bizony az is látható a felvételen, hogy izzik közöttük a levegő.

A páros cserfes tinédzserekként bújik össze, mosolyogva, nevetgélve és szenvedélyesen csókolózva mutatták meg a világnak, hogy köszönik szépen, remekül vannak. Zoli többször nyilatkozta, hogy szeretné megtalálni a nőt, aki mellett leéli az életét és valahogy a műsor alatt róla valóban el lehetett hinni, hogy nem az egója legyezgetése miatt nevezett be erre az őrült kalandra.

Valószínűleg Betti is komolyan gondolja a kapcsolatot, hiszen van egy kislánya, így távol áll tőle az a mentalitás, hogy össze-vissza ismerkedjen. Kettőjük személyisége tökéletesen passzol, mindketten imádják az érintést és az intimitás is fontos nekik, így minden adva van ahhoz, hogy valóban hosszú, boldog, kiegyensúlyozott és harmonikus duót alkossanak.

A felvételt, melyből egyértelműen kiderül, hogy dúl a lamúr Zoli és választottja között, ide kattintva tudod megnézni:

Exkluzív! Itt a bizonyíték: Jákob Zoli és Betti együtt vannak

A milliárdos üzletember, romantikus vacsorára vitte szíve választottját

Posted by Borsonline - Bors Szórakoztató Napilap on Thursday, November 9, 2023

Forrás: borsonline.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás