promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vérfagyasztó dolgot találtak az elhagyatott szórakozóhely épületében, a lélegzetük is elakadt attól a látványtól, ami odabent fogadta őket
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A férfi azt mondja, hogy ez volt eddig a legijesztőbb hely, amit valaha látott.​

Egy férfi dermesztő felfedezést tett egy használaton kívüli épületben az amerikai Baltimore-ban. Dan Bell egy vérfoltos széket talált az egyik elhagyatott szobában, ami körül használt óvszerek is voltak. A jelek alapján pedig teljesen egyértelmű volt, hogy korábban valakit fogságban tartottak a helyszínen.

Az elhagyatott épületek felfedezői akárcsak Dan, gyakran találják magukat kísérteties vagy akár veszélyes helyzetekben, ám egy ma már romos egykori szórakozóhely, amelyet úgy tűnik, rögtönzött szexbörtönként is használtak, ezek közül is a legvadabb lehet.

Dan Bell több tucat elhagyott épületet látogatott meg és fényképezett le az évek során, a legutóbbi azonban az összes eddigin túl tett. A férfi az egykori szórakozóhelyen egy használt óvszerekkel teli szobára bukkant, amelynek közepén egy szék volt, amihez nyilvánvalóan valakit odakötöttek. 

Danhez csatlakozott néhány Ausztráliából érkező felfedezőtárs is, a csoport pedig egy filmet is készített a rémisztő épületről.

„Az a hely valóban félelmetes volt, sokkal ijesztőbb, mint bármi más, amit korábban láttam. Az egyik meredek lépcsősor úgy nézett ki, mintha egy horrorfilmhez készült volna, alig mertünk felmenni rajta”

- nyilatkozta a Daily Starnak a férfi.

De nem Dan és társai voltak az elsők, akik bejutottak az elhagyatott épületbe. A padlót ottjártukkor bokáig a szemét borította, sőt valaki még egy bevásárlókocsit is bevitt oda. A padlón hagyott hátborzongató koponya maszk pedig csak fokozta a dermszető hangulatot. S bár a rendetlenség nagy részét csak a hideg baltimore-i éjszakák elől menedéket kereső hajléktalanok hagyhatták ott, az egyik szoba hátborzongató titkot rejtett. 

A felfedezők régi óvszereket találtak a padlón, ami önmagában talán nem lenne olyan nyugtalanító, ám az óvszereket egy régi fából készült szék mellett leltek rá, amelyre köteleket is rögzítettek, mintha valakit fogva tartottak volna ott.

A videóban az "ördög székeként” írták le a látottatakat. Dan elmondása szerint a földön vérfoltok is voltak és látszódtajk a dulakodás nyomai is. Szerinte az életéért küzdött itt valaki. Ha pedig ez nem lenne elég, még inkább árnyalja a dolgokat, hogy Dan néhány nappal később visszatért a helyszínre, amikor is azt vette észre, hogy a bizonyítékok nagy részét egy ismeretlen személy már el is tűntette.

„Bárki is használta azt a helyiséget – bármilyen célra is – visszajött, hogy eltűntesse az összes szemetet az első és a második emeleten. Ez az egyetlen rész amit kitakarítottak, az óvszerek és a szék is eltűnt. Nagyon furcsa az egész”

– zárta gondolatait a férfi.

Íme a dermesztő videó, amit Dan és társai az épületben készítettek:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás