promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meglopták a kerekesszékes férfit, csak vásárolni ment a boltba, de megkárosítva tért haza a feleségéhez
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A mozgássérült férfi felesége mélységesen felháborodott a történtek miatt.

Naponta hallunk felháborító esetekről országszerte. Hol egy idős embert lopnak meg, hol egy terhes asszonytól vagy egy kerekesszékestől veszik el az ülőhelyet a buszon, de olyannal is találkoztunk, hogy egy babakocsis anyuka írta meg kellemetlen történetét a közösségi médiában. Most azonban egy mozgássérült férfi története terjed a Facebook-on, aki szintén lopás áldozata lett az egyik gyáli bolt előtt.

László a mopedjével és a botjával ment bevásárolni az egyik helyi szupermarketbe. Mivel a boltban nem volt szüksége a botra, kint hagyta az üzlet előtt; mindössze 20-25 percet tartózkodott bent, addig azonban valaki ellopta a botját.

László nagyon elszomorodott attól, hogy ilyen történt vele. Mikor hazament, felesége látta rajta, hogy valami nincs rendben, párja furcsán mozgott. Kérdezte tőle, hogy hol van a botja, aztán férje beszámolt a lopásról.

„Itt tartunk, hogy mozgássérülttől lopunk? Hogy történhet mindez meg? Nem is gondoltam, hogy ilyesmi lehetséges, hogy egy mozgáskorlátozottól lopnak”

- mesélte felháborodva a Bors-nak Marianna.

Az asszony elmondta, hogy László az utcán csak az elektromos mopeddel tud közlekedni, de a járáshoz szüksége van a támbotjára. Ugyan nem egy drága járássegítő eszközről van szó, pár ezer forintba kerül, de itt magáról az elvekről van szó. Marianna nem találja a szavakat azóta sem, egyszerűen nem érti, mi szüksége volt valakinek a botra, hogy csak úgy ellopta.

„Kinek vitte? Mamának, papának vagy csak eldobta? Az elkövetőnek csak azt kívánom, hogy legyen egy olyan élethelyzete, hogy száz bot se legyen elég ahhoz, hogy járni tudjon”

A közösségi médiában nagyon sok dühös reakció érkezett a történet alá, az emberek egyszerűen nem értik, hogy tehet valaki ilyet. Bár Lászlónak több ilyen botja van otthon, az eset akkor is nagyon felháborító.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás