promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az ATV műsorvezetője keserű szájízzel vallott egy kellemetlenségről, ismét képernyőre kerülő műsora kapcsán mesélt az érzéseiről
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Feldúlva vallotta be Bochkor Gábor, ez kergeti az őrületbe.

Vasárnap este az ATV ismerősei ismét régi ismerőst köszönhetnek. Visszatér ugyanis Bochkor Gábor nagysikerű műsora, a #Bochkor. Bochkor Gábort még a '90-es években ismerte meg az ország, elsősorban rádiósként, naponta sok százezer embernek indult a reggele vele, és műsorvezetőtársával, Boross Lajossal.
Az ATV-n futó műsora meglehetősen egyszerű koncepciót követ: meghívott sztárvendégekkel sztorizgatnak, poénkodnak, reflektálnak egymás történeteire és beszélik meg a hét legérdekesebb bulvárhíreit. A késő esti műsor új évadának első adásának a vendége Görög Zita egykori modell és műsorvezetőnő, Kabát Péter újpesti exfocista és Sváby András lesz, akit a #Bochkort nézők a műsort megelzően a Napló házigazdájaként is láthatnak.

Bochkor Gábor a műsor kapcsán aggodalmairól is beszélt: elmondása szerint a 10 órai műsor befejezése után nem sokkal ha rákeres a nevére akkor máris megjelent róla valamilyen hír. Ezek általában a műsorból kiragadott egy-egy mondatok, melyek kontextus nélkül leírva sokszor teljesen más jelentéssel bírnak. Az újságírok bármeddig képesek elmenni: mint mondta amikor megfázott, vagy enyhe covid fertőzésen esett át, akkor az újságok szinte halálos betegnek állították őt be, ezzel igen kellemetlen perceket okozva neki. Elmondása szerint aggódva hívták fel a barátai, szerettei, akik a lapokból értesültek állapotáról és érthető módon szerették volna tudni, hogy van a műsorvezető. Bochkor nem is vághatott volna bele jobbkor a műsorvezetésbe, hiszen nemrég tért vissza egy kellemes, aktív pihenésről lányával, akivel Spanyolországban nyaraltak és remekül érezték magukat, feltöltődve érkeztek haza.

Magától már nem is szokott nyilatkozni, amit el akar mondani, azt a televízióban, vagy a rádióban megteszi, nem szeretne az újságok hasábjain szerepelni.

A meghívott vendégeket általában mind ismerhetik a nézők, de a #Bochkor különlegessége, hogy saját véleményüket kérdezik bizonyos hírekkel kapcsolatban, így jobban megismerhetjük őket. Bochkor Gábor elmondása szerint a vendégválasztás nagyon tudatos a műsorban: listát vezetnek, hogy a műsor elmúlt 6 éve alatt ki vált be. Mindig próbálnak figyelni, hogy különböző karaktereket ültessenek össze: legyen mély gondolkodású, megfontolt vendég, és harsány, vicces is, és a nemek aránya is lehetőleg közelítsen a fele-fele viszonyhoz. Bochkor Gábor állítása szerint már nagyon összeszokott a stáb, mintha igazi baráti társaság lenne, és új vendéget is nagyon szeretnek hívni, mindig érdekes folyamat, hogy hogy fog beilleszkedni. A műsor kötetlensége úgy tűnik, a nézőknek is nagyon tetszik: nem véletlenül tart már hatodik évadnál a műsor - a hétfői rádióadásába is rengeteg telefont szokott kapni, hogy kinek mi volt a kedvenc pillanata a vasárnapi talkshowban.

A műsorban leginkább a beszélgetés részét szereti, hogy mindenki elmondja a véleményét egy adott témáról és mindenki hozza a saját nézeteit, elképzeléseit, ettől lesz színes, pezsgő és izgalmas az adás. Mivel megosztó dolgok kerülnek szóba, így mindenféle és fajta személyiségtípusra szükség van, hogy ballanszban tartsák egymást és hol csipkelődjenek, hogy pedig komolyan górcső alá vegyenek egy-egy felvetést.

Itt visszanézhetitek a műsor egy korábbi adását, melyben igen impozáns és valóban különböző személyiségű vendégekkel vitatják meg a témákat:

Forrás: blikk.hu, naphire.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás