promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bochkor Gábor elképesztően jól beszél angolul, itt az elfeledett videó Rómából, amikor a U2-val készített interjút
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Felejthetetlen tévétörténelmmi pillanat volt, amikor elkészült az interjú a világ egyik legjobb együttesével.

A YouTube-ba talán az a legjobb, hogy nemcsak az új videók szerepelnek rajta, tehát nemcsak követni tudjuk folyton a trendeket, és felszállni a legújabb divatra, ha rákattintunk a világ legnagyobb videómegosztó oldalára, hanem bizony már rengeteg retróvideót is vissza tudunk nézni, vannak ilyen csatornák is a világ minden tájáról. Így pedig újraélhetjük a televíziózás történetének legérdekesebb pillanatait, bakivideóit, vagy éppen átélhetjük újra és újra a legérdekesebb vitákat, beszélgetéseket, ikonikus eseményeket, amelyek régen nagy hatással voltank ránk, letaglóztak vagy szórakoztattak.

Ezek nagyszerű látleletek a múltból, a történelemből, a YouTube segítségével pedig mindezeket újra át tudjuk élni, szóval nyugodtan vessétek bele magatokat a YouTube sűrűjébe, ha valamti nagyon meg szeretnétek nézni nosztalgiázás gyanánt, mivel nagy esély van rá, hogy fent lesz a videó.

Már egy jó ideje meg lehet tekinteni a legendás rádiós és tévés műsorvezető, Bochkor Gábor interjúját, amelyet Olaszországban készített a legendás U2 együttessel, a felvételekre Rómában kerüt sor, és Bochkor Gábor angolul beszélt végül, és nagyon jól. De ez nem is meglepő, ha kipörgetjük az életrajzát a Wikipedián, ahol azt lehet olvasni, hogy a nyolcvanas évek végén a legendás Humboldt Egyetemen tanult Berlinben, méghozzá germanisztika és angol szakon, majd a karrierjét már a rádióban kezdte, méghozzá a Danubius Rádióban, méghozzá német nyelven. Majd a Magyar Televízióban készített műsorokat, 1988-tól őéldául a Polip című könnyűzenei műsort.

A röpke 17 perces videó, amelyben egy nagyszerű interjú hallható a U2-val egy rövid bevezetővel indul az örök városból, Rómából, majd rögtön bele is vágunk a közepébe:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás