promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elszabadult a pokol Bochkor Gábor és Shane Tusup között, ebbe pedig Szabó Zsófi is belekeveredett
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Shane Tusup már az új barátnőjével lépett a boldogság útjára, de közben Szabó Zsófi neve ismét terítékre került.

Shane Tusup és Hosszú Katinka kútba esett kapcsolata után érkezett az edző számára egy másik komoly szerelem Szabó Zsófi személyében. Boldogok voltak, és az eljegyzésre is sor került, de aztán jött a fekete leves.

A sztárpáros később a közösségi médiában jelentette be, hogy véglegesen szakítottak, vagyis a jegyességüket is felbontották. A Bors egykori információi szerint Shane Tusup egy elfajult veszekedés miatt bezárta Szabó Zsófit egy szobába. A műsorvezető az édesanyját hívta kétségbeesetten, hogy segítsen neki. Állítólag amikor az edző meglátta Zsófi édesanyját, még indulatosabb lett. A lapnak nyilatkozó személy szerint kevésen múlt, hogy Tusup nem ment neki az anyának.

Hosszú Katinka exe nemrég arról nyilatkozott, hogy elege van a pletykákból, és soha nem emelt kezet egyik párkapcsolatában sem a másik félre. Ez lehet igaz, de az elfojtott agresszív viselkedése ettől még előtörhetett belőle.

Az amerikai edző most a többszörös fitneszbajnok, Nagy Viktória Zoéval van együtt. Bochkor Gábor ugyebár sosem szokta a háttérbe szorítani a véleményét, és most is páros lábbal szállt bele Tusupba.

„Úgy sajnálom szegényt (Nagy Viktória Zoét), csak ne fájjon neki, mármint élete szerelmének. Remélem, hogy nem lesz bántás...”

- idézte a Ripost Bochkort, akinek a reggeli műsorában volt téma ez.

Szabó Zsófi neve közben ismét terítékre került. A követői arra lettek volna kíváncsiak, hogy mi a véleménye arról, hogy az exe összejött Nagy Viktória Zoéval. A többség azért meg se lepődött, hogy a műsorvezető egyáltalán nem válaszolt.

Szabó Zsófi nem csak beszélni, de még gyakorlatilag egy légtérben sem hajlandó lenni az egykori jegyesével. A műsorvezető év elején kijelentette, hogy hogy idén véletlenül sem lesz szerelmes, így az ismerkedés helyett magára, valamint a kisfiára koncentrál.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás