promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A halloweeni meztelen valóság: Heidi Klum dögös jelmezei bevilágítják az év legfelkapottabb ünnepét
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A gyönyörű szupermodell évről évre egyre jobban kitesz magáért

Heidi Klum a Halloween igazi királynője, jelmezeivel minden évben elkápráztatja a világot. Az ismert modell és tévés személyiség minden évben elképesztően kreatív és extravagáns jelmezekben jelenik meg Halloweenkor. A mostani jelmezével azonban még az eddigieken is túltesz, pedig az elmúlt években már volt egy pár emlékezetes alakítása.

Heidi idei jelmeze annyira ijesztőre sikeredett, hogy hirtelen mi sem tudjuk, merre szaladnánk ha találkoznunk kéne vele. Instagram-oldalán ráadásul megosztotta a jelmez készítésének fázisait is követőivel. A bizarr pávajelmezhez ráadásul élő emberek szolgáltatták a kiegészítő személyzetet.

Messze nem ez volt azonban Heidi egyetlen izgalmas halloweeni szettje, összeszedtük az utóbbi évek legizgalmasabb Hedi Klum-jelmezeit is, lent videós összeállítást is találhatnak róluk.

  • Betty Boop (2002): Az egyik első emlékezetes jelmezében Klum a rajzfilmes Betty Boop karaktert idézte meg. A vörös ruhában és hatalmas hajjal igazán hűen adta vissza a karaktert.
  • Robot (2010): Ebben az évben Klum egy lenyűgöző robot jelmezben jelent meg, amely fényekkel és mozgó alkatrészekkel volt díszítve. Ez a jelmez kiemelkedő technikai tudását mutatta be.
  • Az emberi test (2011): A 2011-es jelmez elképesztően részletes és lenyűgöző volt. Klum egy hatalmas testrész jelmezben jelent meg, amelyen az emberi anatómia különböző részei voltak ábrázolva.
  • Az öreg nő (2013): Klum 2013-ban egy öreg nő jelmezben lepte meg a rajongóit. Az elképesztő smink és a jelmez részletei hihetetlenül valósághűvé tették.
  • Jessica Rabbit (2015): A Jessica Rabbit karaktert megelevenítve Klum szexi és elegáns volt ebben a vörös ruhás jelmezben. A karakter dögös stílusát tökéletesen hozta.
  • Michael Jackson zombi (2017): Klum és csapata elképesztő munkát végzett a Michael Jackson "Thriller" videó klipjéből ismert zombi kinézetének megteremtésében.
  • Fekete hattyú (2020): Ebben a jelmezben Klum egy fekete hattyút idézett meg a "Fekete hattyú" című filmből. A részletgazdag szárnyakkal és a díszes ruhával lenyűgözte a közönséget.

 

Heidi Klum jelmezei mindig izgalmasak és inspirálóak, és mindenképpen kiemelkednek a hírességek halloweeni kosztümei. Klum minden évben újabb és újabb kihívások elé néz, hogy felülmúlja az előző év jelmezét, és ezért várjuk izgatottan, mivel rukkol elő a következő Halloweenen.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás