promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A csaknem 50 éves Heidi Klum úgy kirakta melleit, hogy még a fotósok is belepirultak
Borítókép:  profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A szupermodell megmutatta fél évszázados melleit. 

Az egykori német származású szupermodell, Heidi Klum már a 49-évét tapossa de ha mostani ruháit megnézzük, megállapíthatjuk, hogy visszafelé öregszik, ugyanis sokkal merészebben öltözködik most, mint a 20-as éveiben. A modell is részt vett az IHeart rádió gáláján, ahova egy nagyon szexi ruhát választott. Egy földig érő, sötétkék ruhában jelent meg, de a ruha szabása olyan sok helyen kivágott volt, hogy sok internetes portál szerint gyakorlatilag kár volt bármit is felvennie. 

A kék ruha alul is mélyen fel volt sliccelve, a felső része pedig szinte teljesen közszemlére tette melleit, épphogy csak egy pici anyag takarta el azokat. Az extrán szexi ruha még a gálán résztvevő fotósokat is zavarba hozta.

Klum most a nála 17 évvel fiatalabb Tom Kaulitzzal jár (egykori Tokio Hotel tag), és stílusán is látszik ez a folyamatos fiatalság. Ha csak teheti szexi ruhákba bújik, vagy éppen fehérneműbe, de attól sem zárkózik el, hogy a tinédzser lányával szerepeljen fehérnemű kampányokban. Heidi Klum az Instagramra töltött fel egy olyan videót, ahol sminkjének elkészülését is nyomon lehet követni a rádiós gáláról, és a videó elején még teljesen sminkmentesen is lehet látni őt (ez már rtika). 

Heidi Klum a 90-es években olyan szupermodellek A-listás csoportjába tartozott, mint Cindy Crawford, Kate Moss, Naomi Campbell és Linda Evangelista. Sokáig a romantikus énekes, Seal felesége volt, aztán válásuk után fordult fel teljesen élete és változott meg viselkedése, jóval fiatalabb szerelme oldalán. 

Klum egyébként sokak szerint túl kétségbeesetten próbálkozik megőrizni szexiségét, és majdnem 50 évesen már kicsit visszafogottabban kellene öltözködnie, mert ezzel a folytonos magamutogatással csak leégeti magát. 

A modell egyébként már kikapcsolta a hozzászólási lehetőséget az Instagram-oldalán, mert sokszor kapott bántó üzeneteket és kommenteket. Heidi Klum így vélekedik a koráról:

"Tudom, hogy már nem nézek ki 20-nak, de belül a lelkem, a szívem, az életörömöm még mindig ugyanaz. "Persze vannak farmerek, amikbe már nem tudok beleférni."

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás