promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A szakértő megszólalt a mai éjszakáról: nagyon különleges esemény várható, most nagyon fontos, hogy óvatosak legyünk
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mindenkinek ajánlatos megfogadnia a szakértő tanácsát.

A halloween (nálunk ugye Mindenszentek) minden ország számára egy különleges alkalom. Azt szokták mondani, hogy ilyenkor a két világ közötti határ elvékonyodik, elmosódik, a vékony függöny pedig, ami a mi világunkat elválasztja a másvilágtól, felliben és láthatóvá válik az ismeretlen.

A szellemidézéshez használt tárgyak egyébként is veszélyesek tudnak lenni, ha nem szakavatott ember csinálja, így ezekkel a hétköznapokon is óvatosan kell bánni. Kifejezetten ilyen eszköz az úgynevezett OUIJA tábla, melyet valószínűleg mindenki látott már, leginkább a szellemes tematikájú horrorfilmekben. Ez egy tábla, melyen betűk és számok, valamint az IGEN és a NEM szó szerepelnek. Ezt teszik körbe gyertyával, mondanak hozzá valamilyen mantrát és a táblára helyezett eszközt mozgatja a túlvilági lény, ezen keresztül kommunikál.

Megoszlanak a vélemények arról, hogy egy holt lélek hogyan tud átjutni az élők világába, de gyakran egy-egy ilyen szeánsz nyitja meg nekik az utat. Több elismert szaktekintély, ördögűző és látó is arra figyelmeztet, hogy a mai nap különösen legyünk óvatosak. Ahelyett, hogy otthon próbálnánk meg valami nálunk sokkal hatalmasabb dologgal kísérletezni, inkább öltsünk fel valami vidám jelmezt és keressünk egy olyan programot, amivel a leginkább ki tudunk kapcsolódni és ne bolygassuk a másvilágot.

Szintén kiemelték azt is, hogy lehetőleg sötétedés után kerüljük a temetőket, de az sem szokatlan, hogy sok helyen ilyenkor letakarják a tükröket, ugyanis azt is misztikus átjárónak tartják.

Természetesen mint minden nem bizonyítható dologról, erről is igencsak megoszlanak a vélemények, azonban jobban tesszük, ha nem kockáztatunk és békén hagyjuk a másvilágot. Egy-egy ijesztő élmény, vagy poén kedvéért nem éri meg, hogy esetleg valami szörnyűséget szabadítsunk magunkra, vagy ami még rosszabb, a szeretteinkre.

Itt nézhettek meg egy videót olyan megmagyarázhatatlan eseményekről, melyek a szellemidézéshez kapcsolódnak és finoman szólva sem jól sültek el:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás