promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szellemeket láttak az elhagyatott elmegyógyintézetben, ahol embertelen körülmények között haltak meg a betegek
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Többször is láttak szellemeket az elhanyagolt intézményben, amibe csak keveseb merik betenni a lábukat.

Az elhagyatott épületek már önmagukban is nagyon félelmetesek, hiszen az ember sosem tudja előre, hogy mi lapul bennük, milyen titkokat rejtegetnek. Az pedig már csak rátesz pár lapáttal a rettegésre, ha egy olyan helyről van szó, ahol régebben rengetegen meghaltak, és igazi szörnyűségek történtek – főleg úgy, hogy hiába nincs ezekben az épületekben senki, mégis várfagyasztó dolgokat lehet hallani a pincéből, és egyéb helyiségekből.

Az Indiana Central State Hospital egy elmegyógyintézet volt, ami 1848-ban nyitotta meg kapuit, és összesen 2500 beteg ellátására volt képes. Az évtizedek alatt egyre több embert zártak be ide, a személyzet pedig már nem bírta a tempót, ezért sokan meghaltak ott, mivel senki sem törődött velük, magukra hagyták őket – és ez az elhanyagoltság az épületre is jellemző volt, így lassan leamortizálódott, 1994-ben pedig be kellett zárni.

Az emberek csak szóbeszédeket hallottak arról, hogy milyen kegyetlenségek, szörnyűségek történtek az elmegyógyintézet falai között – majd olyan dolgok történtek, amik egészen megmagyarázhatatlanok.

Akik bemerészkedtek az Indiana Central State Hospital területére, arról számoltak be, hogy találtak egy titkos alagútrendszert a föld alatt, tele különböző, kisebb helyiségekkel, mintha oda zárták volna be a betegeket. Később felfedezték, hogy rengeteg jelöletlen, ismeretlen holttest található a birtokon, vagyis a halottakat név nélkül elásták, hogy „ne legyenek útban” – igazi rémálom lehetett ott élni, és elszenvedni ezeket az embertelenségeket.

Sokan arról számoltak be, hogy a pincében a bezárás után is sok-sok év elteltével sikolyokat hallottak, illetve a régi szobákból is nyögések, túlvilági hangok szűrődtek ki még úgy is, hogy nem volt ott senki. Sőt, vannak, akik kísérteteket is láttak az elhagyatott elmegyógyintézetben. Éppen ezért a legtöbben messziről elkerülik az intézményt, hiszen úgy gondolják, hogy az ott elhalálozott betegek szellemei kísértenek a mai napig – bár nagyon sok épület már nem áll.

Ez a felvétel állítolag az Indiana Central State Hospital egyik még most is álló épületrészében készült, és valóban nagyon hátborzongató:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás