promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elképesztő luxus: egy Duna-parti lakás árával furikázik Budapesten L.L. Junior, brutális járgányt villantott a rapper
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Minden eddiginél drágább csodajárgánnyal lepte meg magát L.L. Junior, amit büszkén meg is mutatott a közösségi oldalán.

L.L. Junior a Fekete Vonat nevezetű formációval robbant be a köztudatba, később pedig egyedül is sikerült meghódítania a slágerlistákat. Rengeteg mostani zenészre volt nagy hatással az ő karrierje, illetve munkássága, sokan fel is néznek rá. Manapság viszont a dalai helyett leginkább a magánéletével foglalkoznak az emberek, ugyanis nemrégiben vált el Körtvélyessy Kingától, és jelenlegi barátnőjével, Dárdai Blankával is többször címlapra kerültek szakításaik, kibéküléseik és egyéb balhéik kapcsán. 

Ezek mellett bizonyára sokan tisztában vannak azzal is, hogy a népszerű rapper nem veti meg a luxustermékeket, amikért természetesen rendesen megdolgozott az utóbbi évtizedekben. Junior köztudottan rajong az autókért, legutóbb páldául azzal keltett feltűnést, hogy állítólag szerzett magának egy 2004-es Bentley Continental GT-t, ami  nagyjából 15 millió forintba kerül.

Junior azonban most láthatóan minden eddiginél magasabbra tette a lécet, ugyanis most már egy Rolls-Royce-t vezet, mégpedig nem is akármilyen darabot. Az autóban ugyanis a rapper által megosztott fotók alapján minden megtalható, ami az elképesztő luxushoz szükséges, köztük egyebek mellett egy beépített kis hűtő is.

„Üdv a családban. Éppen hogy befért a garázsba. Soha ne add fel az álmaidat és sose köss kompromisszumot az elveiddel”

- írta a luxusjárgányról készült fotók mellé Junior.

A kommentelőknek feltűnt, hogy a fehér színben pompázó Rolls-Royce szlovák rendszámú, így jogosan tették fel a kérdést, hogy mi ennek az oka, a rapper pedig erre is készségesen válaszolt. Mint írta, a következő héten honosítja saját rendszámmal az autót.

Az interneten megtalálható információk szerint az ilyen kategóriájú modell újonnan több mint 100 millió forintba kerül, és használtan sem kaphatjuk meg 50 millió forintnál kevesebbért így bizton álílthatjuk, hogy ez Junior eddigi legdrágább szerzeménye, ami akár egy Duna-parti lakás árával is vetekszik. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás