promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Botrány: L.L. Junior Király Linda miatt hagyta ott Dárdai Blankát?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, egy harmadik személy kavarhatott be L.L. Juniorék kapcsolatába.

Sajtóinformációk szerint szakított L.L. Junior és Dárdai Blanka. A páros mindössze 7 hónap után válhatott külön, ezt bizonyítja az is, hogy kikövették egymást a közösségi oldalaikon, és az összes közös fotójuk is eltűnt.

„Már a kapcsolatuk eleje óta rengeteget veszekedtek, az utóbbi időben pedig különösen puskaporos volt közöttük a hangulat”

- nyilatkozott a Blikk-nek egy informátor.

A lap megkereste az érintetteket is, Dárdai Blankát nem érték el, L.L. Junior pedig ugyan nem cáfolta a szakítást, de nem kívánt beszélni a magánéletéről.

Blanka még korábban a Lilulandben beszélt arról, milyen gondjaik vannak kedvesével, még a februári, dominikai kiruccanásuk sem telt problémamentesen.

„Nehéz életszakaszunk van. Külön-külön is vannak elintézendő dolgaink, és a minőségi idő most annyi, hogy ott vagyok vagy ő átjön, és egymással tudunk beszélgetni. Most, hogy Dominikán voltunk, egy hónapig nem tudtuk kikerülni a problémákat, úgyhogy leraktuk a kapcsolatunk első, nagyon erős tégláját”

- mondta a 24 éves, fiatal nő, aki 18 évvel fiatalabb Juniornál.

Az ügyben eddig fel sem merült, hogy egy harmadik személy miatt mehetett tönkre a páros kapcsolata, azonban a szakítás hírének berobbanása előtt pár nappal a Reddit-en indult el egy pletyka arról, hogy L.L. Junior Király Lindával kavarhatott tavaly nyáron. Igaz, akkor még Blanka elvileg nem volt a képben, de egyesek szerint elképzelhető, hogy Lindának valamilyen szinten köze lehet a mostani szétváláshoz – ha egyáltalán igaz a szóbeszéd.

„Tavaly nyáron Király Lindával kavart, bármilyen hihetetlen, de igaz”

„Király Lindával tavaly Olaszországban voltak együtt”

- írták a kommentelők, majd egy harmadik felhasználó hozzátette, hogy a rapper már a kapcsolatuk elején Blankát is megcsalta:

„Barátnőmmel már Blankát is sz*rrá csalta tavaly novemberben...”

Ezek persze csak pletykák és üres kijelentések, semmi sem bizonyítja azt, hogy valóban igaz lenne, hogy Juniornak viszonya lett volna Király Lindával, vagy hogy valóban egy harmadik személy miatt ment tönkre a kapcsolata Blankával.

(Fotó: Reddit/Facebook)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás