promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mi L. L. Junior igazi neve, mit jelent a dupla L-betű a művésznevében? Nagyon sok magyar fog meglepődni a válaszon
Borítókép:  Profimedia-illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vajon gondoltál erre?

Az egyáltalán nem ritka, hogy egyes sztárok és celebek nem a valódi nevükön futnak be a showbizniszben, hanem bizony választanak egy nagyon jól csengő művésznevet, amely alapján sokkal könnyebben tudnak befutni karriert. Hogy valaki művésznevet választ azért a jólcsengőség mellett is rendkívül érdekes okokra vezethető vissza, lehet, hogy az adott, karriert tervező művész neve túl gyakori, és így nagyon könnyen össze lehet keverni másokkal, de az is megeshet, hogy a név túl bonyolult, és esélytelen megjegyezni.

De persze egy-egy nagyon jól csengő becenév is lehet az ok, hogy valaki a művészcénába ezt a nevet választva veti bele magát.

A legjobb példák lehetnek külföldiek is, Bud Spencer vagy Terence Hill nagyon jó példák például, ha arra is kíváncsiak vagyunk, hogy képződnek az egyes nevek, mi lehet az eredőjük, és a művészek, hogy választják ki ezeket. De itt van például Martin Sheen, akinek az eredeti neve Ramón Antonio Gerardo Estevez, vagy éppen itt van Lady Gaga, akinek első blikkre tényleg egy elképesztően hosszú neve van,

tuti, hogy alig tudjátok majd megjegyezni elsőre.

Lady Gagát például úgy hívják, hogy Stefani Joanne Angelina Germanotta.

Nagyon sok magyar sztárnak is van művészneve, sokukat pedig csak ez alapján ismerjük, pedig az igazi nevük egészen más lehet. Több cikkünkben is foglalkoztunk már a magyar sztárok igazi neveivel is, többek között Liptai Claudia vagy például Cooky nevét is elmondtuk nektek.

L. L. Juniornak, a Fekete Vonat egykori tagjának, magyar rapper-nek mi az igazi neve?

Lesi László Csaba.

[[cikk2]],

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás