promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
L.L. Junior többmilliós luxuskocsijától mindenkinek tátva marad a szája, ilyet ritkán lehet látni az utakon
Borítókép:  youtube.com/M2 Petőfi TV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

L.L. Junior igazi álomautóval jár.

L.L. Junior a Fekete Vonat nevezetű formációval robbant be a köztudatba, majd egyedül is sikerült meghódítania a slágerlistákat. Rengeteg mostani zenészre volt nagy hatással az ő karrierje, illetve munkássága, sokan felnéznek rá. Viszont manapság a dalai helyett leginkább a magánéletével foglalkoznak az emberek, ugyanis éppen most válik Körtvélyessy Kingától, illetve nemrég szakítottak a barátnőjével, Dárdai Blankával is.

Valószínűleg sokan tisztában vannak azzal, hogy L.L. Junior nem veti meg a luxustermékeket, amikért természetesen rendesen megdolgozott az utóbbi évtizedekben. Rengeteg cikk született már arról, hogy milyen drága dolgai vannak a hírességnek, aki esetenként büszkén mutogatja azokat a közösségi oldalán – nemrég viszont nem ő, hanem KKevin fedte fel, hogy milyen csúcsverdája van L.L. Juniornak.

L.L. Junior állítólag szerzett magának egy 2004-es Bentley Continental GT-t, ami elvileg nagyjából 15 millió forintba kerül, szóval nem egy olcsó járgányról van szó – ilyet nem sűrűn láthatunk az utakon, az biztos.

A legtöbb embernek valószínűleg egyből tátva maradna a szája, ha egy ilyen csúcsautó gördülne el mellette, szóval elég figyelemfelkeltő kocsit választott magának L.L. Junior. Mivel szinte folyamatosan koncertezik, járja az országot, így fontos, hogy egy megbízható járgány szolgálja ki őt és az igényeit, ez a lehengerlő Bentley pedig minden bizonnyal remek társa lehet a tehetséges előadónak.

Itt lehet megnézni L.L. Junior gyönyörű autóját, aminek úgy tűnik, hogy még a rendszáma is különleges, nemcsak a határozott megjelenése, ami egyből bevonzza a tekintetet:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás