promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Voksán Virágék kíméletlenül odaszúrtak Vastag Csabáéknak a kiesésük után: ezt gondolják valóban róluk
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A mai nap már a fináléhoz érkezik a műsor, este kiderül ki viszi el idén a Nyerő Páros címet.

A Nyerő Páros 7. évadának utolsó szimpátiaszavazásán Vastag Csabáék és Voksán Virágék kerültek a veszélyzónába. A két már fináléba jutott pár, Curtisék és Boráros Gáborék pedig miután már jó ideje szövetséget kötöttek Vastag Csabáékkal, és erősebb párosnak tartják Virágékat, szinte gondolkodás nélkül az énekesre és feleségére adták le a voksukat, így a szexi lemezlovas és férje távoztak a műsorból.

Virág és Laci elmondásuk szerint számítottak arra, hogy így alakul a sorsuk a játékban, miután minden szövetségesük kiesett, így tudták, kicsi az esélye annak, hogy bárkitől is szavazatot kapnának.

 Szomorúak voltunk, hogy el kellett hagynunk a villát

– mondta Voksán Virág, aki úgy érzi, hogy emelt fővel, győztesként távoztak Lacival a villából, és úgy érzik, ők voltak a legerősebb páros a villában.

A szavazás után Virág és férje elmentek a bőröndjeikért, Sebestyén Balázs pedig rákérdezett Vastag Csaba feleségénél, Evelinnél, hogy milyen gondolatok kavarognak benne ezek után. 

"Vegyes érzések vannak bennem, mert nagyon sokszor hangzik el, hogy gyengének tartanak minket. Ez nagyon rosszul esik nekem, de majd holnap bebizonyítjuk, hogy ez egyáltalán nincs így" - mondta Evelin.

Ezt a beszélgetést hallotta meg Voksán Virág és férje a bejárati ajtónál állva hallgatta, Laci pedig nem bírta ki, hogy ne szúrjon oda egy kíméletlen megjegyzést Vastagné szavaira.  „De ez az igazság” – mondta a lemezlovas férje nyilvánvalóan ara utalva, hogy szerinte is Csaba és Evelin a leggyengébb páros a műsorban. Az említett részlet egyébként pont nem került bele az rtl.hu által közzétett videókba, de pontosan Virágék távozását követően hangzott el.

A ma esti utolsó adásban így Curtisék, Boráros Gáborék és Vastag Csabáék küzdenek majd meg a Nyerő Páros címért, izgalmakban pedig ezúttal sem lesz hiány.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás