promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Borotvált intim résszel fotózták Voksán Virágot, felbukkantak a dögös DJ meztelen képei a múltból
Borítókép:  youtube.com/Liluland (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Voksán Virág a nyuszis magazin kedvéért dobta le magáról az összes ruháját.

A legtöbben modellként ismerik a gyönyörű Voksán Virágot, aki annak idején többször is szerepelt a Playboy címlapján. Sőt, 2006-ban a közönség kedvence lett az újság olvasói szerint, ami hatalmas elismerésnek számít – még úgy is, hogy egyáltalán nem meglepő, hiszen ő egy elképesztően dögös nő, így elég mély nyomot hagyott maga után a nyuszis magazin hasábjain.

Voksán Virágot DJ Flowerként is ismerheti a magyar közönség, hiszen egykor ő volt az ország egyik legfelkapottabb női lemezlovasa, akinek még saját zenéje is jelent meg. Rengetegen buliztak a fellépésein, mindig tudta, illetve tudja, hogy mivel lehet felpörgetni a bulit.

A híresség most, 39 évesen, két gyermek boldog édesanyjaként is rendkívül szép, és erről a Troll a konyhában nézői is meggyőződhettek. Voksán Virág valószínűleg örökre a legszexibb magyar celebek listáján fog szerepelni, az emberek egyszerűen nem tudnak betelni a látványával, annyira ellenállhatatlanul vonzó az egykori modell, aki jelenleg is hatalmas követőtáborral rendelkezik.

Voksán Virág nagyon bevállalós képeket készített évekkel ezelőtt a Playboynak, hiszen teljesen meztelenre vetkőzött, és még a csupaszra borotvált intim részét is megmutatta az embereknek – akit érdekelnek a képek, az IDE kattinva, illetve IDE kattintva megnézheti a felvételeket, de szigorúan csak saját felelősségre, mivel erősen 18+-os fotókról van szó.

Itt lehet meghallgatni Voksán Virág egyik zenéjét, amit DJ Flower néven készített:

Nem Voksán Virág az egyetlen vadító testű magyar DJ, aki szerepelt annak idején a Playboyban, hiszen Metzker Viktória is levetkőzött a nyuszis magazin kedvéért, ráadásul Ördög Nóra férje, Nánási Pál készítette róla a fotókat:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás