promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Voksán Virág tangabugyiban próbálja kordában tartani pimasz melleit
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A kebelcsoda lemezlovas karácsonyi fényekben villantott.

Voksán Virágot gyakran lehet látni a TV2 valamelyik produkciójában: szerepelt például a Szerencsekerék-ben, és a Drágám, add az életed!-ben is; utóbbiban végre bemutatta szerelmét is.

A magyar dj jövő augusztusban fogja betölteni a 40. életévét, bár csak 2007-ben kezdett el DJ Flower néven tevékenykedni a pult mögött, a zene és a tánc iránti imádata már egészen kicsi korában meglátszott rajta. Miután 2002-ben leérettségizett a szentedrei II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola és Gimnáziumban, az International Business School Üzleti kommunikáció tagozatára járt. Főiskolai évei alatt kezdett el komolyan foglalkozni a modellkedéssel, aminek hamar meg is volt a gyümölcse, ugyanis a 2006-os Playmate Of The Year (Az Év Playmate-je) választáson az 1. helyen végzett. Ezt később további sikerek követték a szakmában: 2007-ben például elsõ helyen végzett a Miss Hawaiian Tropic magyarországi döntõjében.

Virág többször is szerepelt a Playboy magazin címlapján, és emiatt kapta meg a Kalandra fal! című műsorban való munkáját is, ahol Playboy-nyuszinak öltözve bíztatta a versenyzőket.

Virág azóta népszerű celebbé vált Magyarországon, nagyon sok rajongója van, és rengetegen szeretik azt, ahogy zenél. DJ Flowerről tudni illik, hogy általában electro-house-disco zenét játszik, néha azonban belekeveri a techno korszak basszusait, illetve nemcsak hazánkban, de külföldön is gyakran fellép.

A dekoratív lemezlovas gyakran oszt meg a közösségi oldalán olyan fotókat, ahol kihangsúlyozza méretes melleit, és ez a legutóbbi, karácsonyi témájú bejegyzésében sincs másképp. Virág ünnepi dekorációk előtt fotózkodott tangabugyiban és melltartóban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás