promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Voksán Virág mellbimbói a Balaton új Hegyestűi
Borítókép:  röviden.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A magyar lemezlovas intim képei alaposan megizzasztják az embert.

Voksán Virág a napokban Balatonfüred egyik legszebb szállodájában, a Hotel Golden Lake Resort-ban élvezte a nyári napokat, és erről a kellemes júniusi nyaralásáról több képet is megosztott már a közösségi oldalán.

Virágot legutóbb a Drágám, add az életed! című műsorban láthattuk gyermekei édesapjával, akit most először mutatott be a nyilvánosság előtt. Azt nem tudni, hogy a lemezlovas kebelcsoda a magyar tengerhez is szerelmével utazott volna el, minden fotóján egyedül szerepel.

Könnyen lehet, hogy Virág most egy csajos pihenésre vágyott, és az egyik barátnőjével élvezi a Balaton nyújtotta élvezeteket. Dj Flowert több, mint 100 ezren követik már az Instagram-oldalán, de azt nem tudni, hogy mivel nyerte meg magának ezt a sok követőt, hiszen a posztjai között szinte alig találni olyat, ami a munkásságával kapcsolatos. Virág közösségi oldalán jóval több pikáns, villantós, esetenként intim képet találunk.

Balatoni nyaralása alatt is több bikinis képet osztott meg, amivel mélyebb betekintést nyerhetünk a mellei közé, de olyan is akad, amin szemmel láthatóan nem visel melltartót, így a mellbimbói teljesen átütnek a felsőjén. Most ezekből a képekből láthattok egy forró válogatást.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás