promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Azonnal berendelték az új évadot a népszerű műsorból, a nézők tűkön ülve várják a folytatást
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Annyira sikeres volt az első évad, hogy nem volt kérdéses lesz-e folytatás.

A Viasat 3 csatornáján augusztus 28-án debütált a Geszti Péter vezetésével készülő Adom a napom című beszélgetős műsor. A Viasat 3 nem titkolta, hogy nagy reményeket fűzött a showhoz, amely egyébként szépen helyre is rántotta a csatorna nézettségi adatait, a legfontosabbnak számító 18-49 éves korosztályban. Viszonylag stabil nézőbázissal rendelkezett, ennek végetértével a Szingli vagy svindli című műsort tették be a helyére, ami azonban csúfos bukás lett. A csatorna ezt azóta már át is helyezte az esti sávba a korábban sikeresen futó Adom a napomból pedig rögtön be is rendelte a második évadot.

A műsor sikerességét az adta, hogy ismert embereket szólaltattak, akiknek egy napját egy online felületen nyomon lehetett követni, így egy olyan oldalukat mutatták meg, amit eddig sehol sem láthatott a közönség. Végül este beérkeztek a stúdióba, ahol Geszti Péterrel átbeszélték az aznap történéseit. Remek kérdezőnek bizonyul és a sztárok egytől egyig könnyen megnyíltak neki, így tényleg mélyinterjú szerű beszélgetések születtek, ami igazán üdítő a trash televíziós tengerében.

A műsor 5 hétig forgott, ezalatt pedig a legkülönfélébb sztárokkal forgatott együtt a műsorvezető énekes.

Vendégül látta többek között Alföldi Róbert rendezőt és színészt, aki ritkán vállal el ennyire személyes és intim hangulatú műsorokat, Curtis is mesélt az életéről és a nehézségeiről a stúdióban, Gálvölgyi Jánost is sikerült megszólaltatniuk, akinek az életére mai napig rengetegen kíváncsiak, szerepelt az igen megosztó személyiségű Kajdi Csaba „Cyla” is, de egyértelműen hatalmas durranás volt Majka feleségét, Majoros Hajnalkát is vendégül látni.

Az, hogy a következő évadban kiket szeretnének megszólaltatni egyelőre rejtély, mindenesetre a csatorna és a nézők is nagyon várják az új évadot, ami könnyen elképzelhető, hogy még az előző széria sikereit is felülmúlja majd.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás