promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alekosz földbe állította Horváth Éva idegrendszerét, köpni-nyelni nem tudott a máskor karakán szépségkirálynő
Borítókép:  TV2 Play - Ászia Expressz
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Majdnem sírásba hajszolta a Való Világ sztárja a magyar szépségkirálynőt.

Alekosz mindig is egy megsoztó személyiség volt, aki pontosan tudja mit kell tennie és mondani ahhoz, hogy a média látóterébe maradjon. Nem titkolt célja volt már a Való Világ elejétől kezdve, hogy televíziós személyiség legyen és az egész életét ennek szentelve telnek a mindennapjai. A szíve most igazán repeshet, hiszen a nézők két helyen is láthatják: ő a Power of Love szerződtetett szerelemdoktora, valamint az Ázsia Expresszben is nyomon lehet követni nem éppen veszélytelen kalandjait.

Alekosz ebben a műsorban is beváltotta a hozzá fűzött reményeket, botrányt botrányra halmoz: először a barátnőjével való bánásmódon akadtak ki a nézők, majd ő volt az, aki fegyveres konfliktusba keveredett.

Bár fegyverek ennél az adásnál nem voltak, de a szavak puskagolyó erőséggel csattantak bele Horváth Évába, aki a Hal a tortán adásában Alekosszal szerepelt egy adásban és ezt valószínűleg sokszorosan megbánta a szépségkirálynő. Több adásban is kiakasztotta a nem éppen visszafogottságáról ismert exvillalakó, azonban volt egy rész, ahol szemmel láthatóan elszakadt a cérna Évánál. Itt Alekosz éppen finoman és visszafogottan (csak ahogy szokta) elmeséli Évának, hogy szerinte milyen férfit kereshet-ő.

Éva nem tud mit kezdeni a helyzet abszurditásával így próbálna egy semmitmondó egyszerű válasszal kiszállni a társalgásból, ám Alekosz sem ma kezdte az ipart (nem véletlenül Szerelemdoktor) és szembesíti Évát azzal, hogy ő bizony nem ilyennek ismerte meg és meglepte őt a nő akaratossága, mivel kedves, simulékonynak és bájosnak tartotta őt megnyerő külseje alapján. A többiek is határozottan zavarba vannak, az ember élete folyamán nem sok ilyen beszélgetés zajlik le, mint amit itt hallhatunk.

Éva revansot ígért Alekosznak (ugyanis épp a szépségkirálynőn volt a vendéglátás sora) és jelezte: legközelebb ő fog műsorozni. Alekosz magabiztossága és nyugalma azonban megingathatatlan. Hogy mit válaszolt erre a nonszensz felvetésre? Azt megnézhetitek a videóban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás