promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Életveszély az Ázsia Expressz forgatásán, gépfegyveresek fogták közre Alekoszt
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kiderült, miért állt le az Ázsia Expressz forgatása. 

Az Ázsia Expressz idei évada már nem Ázsiában, hanem Amerika déli részén zajlott. A játékosok Mexikó veszélyes részein is feladatokat kaptak, és ahogy azt a TV2 produkciójának szerdai adásában láthattuk, emiatt nemcsak a szereplők, de a stábtagok biztonsága is egy hajszálon függött sokszor. Az adás reklámjában már láthattuk, hogy Kecskés Enikőéket gyanús férfiak szólították meg éjszaka, de a versenyzők jobbnak látták, ha az operatőrrel együtt felfüggesztik a forgatást, és odébb állnak, illetve egy szirénázó rendőrautó is feltűnt a képsorokban.

Most a teljes adásban láthattuk, hogy Enikő és Kafi a sötét utcákon kóboroltak, próbáltak a helyiektől szállást kérni, ám ekkor egy rasszista férfi megjegyzéseket tett rájuk és elhajtotta őket. 

„Mit keres itt egy fekete megy egy fehér?”

- hangzott el a műsorban.


A lányokon kívül necces helyzetbe került Brúnó és Zozo is, akik még egy börtön mellett is elsétáltak. A helyiek is figyelmeztették őket, hogy ahol járnak, azok veszélyes terepek. Olyannyira rossz környéken voltak, hogy ott még a helyiek is tudták, hogy tíz után nem szabad kimenni, a versenyzőkön kívül ezért nem csoda, hogy aligha járt valaki az utcán. Tehát nem szívesen fogadták ott őket, valaki azt is tanácsolta Brúnóéknak, hogy azonnal menjenek el, az előző héten lövések is dördültek. 


A legnagyobb veszélyben - mondhatni életveszélyben - Alekoszék voltak, őket fegyveresek fogták közre, miután kihívták rájuk a rendőröket. Ám mind a három párnál meg kellett szakítani a forgatást, mivel gépfegyveres érdekcsoportok jelentek meg a városban. 


A szorult helyzetből kimenekítették a játékosokat, de a forgatásnak le kellett állnia. Mindegyikőjük kivételes módon hotelben aludhatott. A műsorban mindezt jól lehetett látni és azt is, ahogy a rendőrök ellepik a terepet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás