promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jákob Zoltán és Erdélyi Mónika együtt: a tévés kezelésbe vette a Nagy Ő-t
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Erdélyi Mónika váratlanul Jákob Zoltán lakásában tűnt fel. 

A TV2 rengeteg szórakoztató műsorral tudott betalálni, és csúcsra járatni a nézettséget. Az RTL-en is van úgynevezett „trash” műfajú műsor, mint mondjuk a Való Világ, de a konkurens csatorna is beszállt ebbe a Kőgazdag fiatalokkal, ami már rengeteg negatív véleményt tudott szülni. Persze a TV2-nek az csak jó, ha beszélnek róla az emberek. A hétvégén ráadásul elindult az Ázsia Expressz, hétfőtől pedig a Nagy Ő is felkerül a képernyőre.

Ezennel Magyarország egyik leggazdagabb embere, Jákob Zoltán keresi majd a szerelmet, akit nem várt fordulatok érnek majd a vetélkedőben. Kezde azzal, hogy Rubint Réka is feltűnik majd a lányok között a legelső adásban. 

Jábok Zoli azonban a közösségi médiában is igencsak aktív, TikTok oldalán pedig még több videót megoszt az élete történéseiről. Többször osztotta meg a nyaralásain szerzett élményeit, most pedig egy igazi ikonikus tévéssel jelentkezett. 

Honnan ismerem én ezt a nőt?

- tette fel a kérdést a dúsgazdag üzletember a TikTok-oldalán, amelyben Erdélyi Mónikával látható. 

Egyelőre még kérdéses, hogy Mónika mit keres Zolinál, ugyanis a videóban jól látható, hogy a Nagy Ő luxuslakásában videóztak. Az sem kizárt, hogy az egykori műsorvezető YouTube csatornájára is felkerül majd egy közös együttműködés. 

Van az új amerikai tányér, ahogy magyaráztam: a fele zöldség, egynegyede hús a másik negyede pedig barnarizs vagy quinoa. Ettől annyi energiád lesz, hogy futsz egész nap, mint a mérgezett egér

- hallható a felvételen Erdélyi Mónika étrendre vonatkozó tippje. 

Jákob Zoli terve ugyanis, hogy tavaszra lefogyjon, ehhez pedig cukrot sem fogyaszthat, Mónika tanácsai szerint.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás