promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jákob Zoltán csúcsverdájának ára vetekszik egy luxuslakással, nem egy kétfilléres paripával dübörög a Nagy Ő
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jákob Zoltán olyan luxusjárgánnyal járkál, aminek árából sokan egy álomotthont tudnának venni.

Jákob Zoltán nem született gazdag családba. Milliárdos cégbirodalmát, a Crystal Nails-t a semmiből építette fel. Magyarország 37. leggazdagabb emberét sokáig nem ismerhettük, de a TV2 néhány hónapja kiemelten kezdett el foglalkozni azzal, hogy honnan jött, miként tett szert mesés vagyonára, hogyan éli a mindennapjait, és egyáltalán kicsoda Jákob Zoltán; hozzá kell tenni, hogy az üzletember már 2010 óta a csatorna Trendmánia című műsorának szépség szakértője.

A Crystal Nails alapítója jelenleg egyedülálló, korábban volt felesége, akitől három gyönyörű gyermeke született. Mióta elvált, nem találta meg új társát az életben, minden bizonnyal ezért is mondott igent a felkérésre, hogy ő legyen Noszály Sándor, Molnár Anikó, Gyursánszky Gábor, Tóth Dávid, és Árpa Attila után a következő Nagy Ő.

Korábban már megmutattuk, hogyan is néz ki Jákob Zoltán egymilliárdos, 200 négyzetméteres álomotthona, amiben 3 hálószoba és 3 fürdő, hatalmas terasz, fitnesz sarok, szauna, valamint jakuzzi is van.

Nem kevésbé "olcsókategóriás" az a luxusjárgány sem, amivel rójja Budapest utcáit: a tűzpiros, 600 lóerős Ferrarija 100 millió magyar forintjába került. A leendő Nagy Ő nemrég a TikTok-ra töltött fel egy videót, amiben nemcsak megmutatta a csúcsverdát, de elvitte magával egy körre Zoller Zsolt zenészt is, aki megragadta az alkalmat, hogy elsüssön egy idevágó poént, miszerint csak azért nem vesz magának ilyen autót, mert nem férne be a zongorája.

Ha megnézzük ezt a csodás paripát, láthatjuk, hogy a sofőrnek egy kicsit Forma 1-es érzése támad, ha beleül, hiszen minden gombja a kormányon van. Természetesen ez csak Jákob Zoltán egyik nyerítője, a "karámban" helyet foglal egy szürke Ferrari is, amit az egyik Instagram-oldalra feltöltött videójában csodálhattunk meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás