promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az ország egyik leggazdagabb embere váltja Árpa Attilát - megvan az új Nagy Ő?
Borítókép:  youtube.com/Partizán (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagyon úgy tűnik, hogy idén egy milliárdos kegyeiért fognak megküzdeni A Nagy Ő versenyzői.

Hatalmas sikert aratott pár hónapja a TV2-n A Nagy Ő című műsor, amiben Árpa Attila kereste magának a szerelmet. Rengeteg néző követte az ismert producer izgalmas párkereső kalandját, ami során sorra ejtette ki maga körül a kegyeiért versenyző, egyre kétségbeesettebb hölgyeket – bár volt, akit ez nagyon kiakasztott, hiszen többek között Puzsér Róbert is rendesen nekiment A Nagy Ő-nek:

Úgy tűnik, hogy a TV2 a háttérben már nagyban dolgozik A Nagy Ő új évadán, amiben természetesen már nem Árpa Attila lesz a főszereplő, hanem valaki más. Mostanában rengeteg pletykát lehetett hallani azzal kapcsolatban, hogy a következő szezonban ki fog párt keresni magának a műsorban, hiszen többek között Harsányi Levente és Csuti neve is felmerült – de most kiderült, hogy elvileg nem ők lettek a befutók.

A Blikk információi szerint az ország 37. leggazdagabb embere, a Crystal Nails körömbirodalom feje, Jákob Zoltán lesz A Nagy Ő következő évadának főszereplője, ráadásul a TV2 állítólag már a játékosokat is elkezdte keresni, ami azt jelenti, hogy hamarosan elindulhat a forgatás, és pár hónapon belül a képernyőre kerülhet a milliárdos kegyeiért folytatott harc.

Egyelőre hivatalosan még nem jelentette be a dolgot a TV2, de ha tényleg Jákob Zoltán lesz A Nagy Ő-ben, akkor valóban nagyon rá kell kapcsolniuk a versenyzőknek, hiszen az üzletember egy 1 milliárdos budapesti lakásban él, és 4 Ferrari is áll a garázsában – ráadásul pontosan tudja, hogy ki az, aki csak a pénzéért közeledik felé, és ki az, aki nem, így valószínűleg nem lesz egyszerű meghódítani őt, ami nagyon izgalmassá fogja tenni a műsort.

Így néz ki Jákob Zoltán:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás