promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rubint Réka megjelent A Nagy Ő műsorában: tényleg otthagyhatja Schobert Norbit?
Borítókép:  Profimedia/ Trenka Attila
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rubint Réka mindenkit meglep a Nagy Ő műsorában, ő lehet Jákob Zoli új párja a végén?  

Hamarosan műsorra kerül A Nagy Ő című műsor a TV2-n, ahol Árpa Attila után most Jákob Zoltán keresi a szerelmet. Furdulatokból és meglepetésekből nem lesz hiány, már csak azért sem, mert úgy tűnik, hogy két ismerős arc is jelentkezett a műsorba. 

A műsor előzetesében a sok lány közül kitűnik egy, ráadásul egy olyan hírességről beszélünk, akinek férje és három gyermeke is van. Szinte érthetetlen, de Rubint Réka is feltűnik majd A Nagy Ő-ben.

Norbi? Ismered te is? Mit szól ehhez, hogy itt vagy? 

- szegezte a kérdést Rubint Rékának Jákob Zoli, ám ennél több nem derült ki a beharangozóból. 

Nem csak Rubint Réka a meglepő fordulat, hanem az előző évadból ismert Virág is. Korábban Árpa Attila szívét szerette volna meghódítani, a bemutatkozásnál pedig még ruhát sem húzott, bikiniben próbált hatni Attilára. A hölgy azóta elindult a Séfek Séfe versenyén is, de most úgy döntött, hogy Jákob Zolit is megpróbálja a ujjai köré csavarni.

Én azért jelentkeztem most a műsorba, mert úgy gondolom, hogy mindenkinek jár egy második esély, többek között nekem is. Attilával nem sikerült az ismerkedésünk, elég hamar vége lett, de ez nem vette el a kedvemet attól, hogy megtaláljam a nagy Ő-t, aki remélem Zoli lesz 

- árulta el a TV2 videójában Virág. 

Az előzetesből az is kiderült, hogy megannyi dráma és sírás lesz a műsorban és az sem titok, hogy a lányok egymással is durván összevesznek. Nem csoda, hiszen Jákob Zoli szíve a tét, akii Magyarország egyik leggazdagabb embere. Ő olyan dolgokat is megengedhet magának, amiről mások csak álmodoznak. Ilyen például egy méregdrága luxuslakás a belvárosban vagy egy Ferrari. Mondjuk autóból Zolinak nem csak egy van. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás