promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Opitz Barbi lehajolt és nem vette észre hogy kilátszik a bugyija, a kamera mindent rögzített
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Opitz Barbi kínos pillanatok élt át, de addigra már mindegy volt mert mindent filmre vettek.

Opitz Barbi nevének hallattán egészen sok dolog villan be az elménkbe: ott van például se veled-se nélküled kapcsolata Alberttel, akivel a viszonyuk gyakorlatilag percről-percre változik, de ott van a minősíthetetlen Westendes balhé, ahol rátámadtak a fiatal lányra. Aztán ikonikus hajkoronája, amihez foghatót szerintem még ember nem látott az életben és kétségtelenül egészen különlegessé teszi a hölgy arcát. És természetesen elmaradhatatlan képzettársítás a gyönyörű formás előadó testére rásimuló, szexi, rövid, kivágott színes ruhák is.

Most épp az egyik ominózus ruhadarab miatt került bajba.

Opitz Barbi egyébként énekesnő is, bár ezt a fenti felsorolásba nem írtam bele, mert sajnos tehetsége és vitathatatlan hangi adottságai ellenére valóban inkább a magánéletével vannak elfoglalva a lapok és ő is ezt tolja előtérbe. A felvétel éppen az egyik koncertje után készült, ahol rengeteg rajongó várta a művésznőt, ő pedig örömmel ment oda néhány ölelés, fotó és pár kedves szó erejéig.

A mozdulat miértje nem egészen világos: lehetséges hogy valamit leejtett és azt szerette volna felvenni, de az is benne van a dologban, hogy csak kedvesen át akart ölelni egy rajongót és kicsit jobban előre dőlt a kelleténél, az azonban biztos, hogy akaratán kívül igen széles belátást biztosított az egyékén sem túl hosszú szoknyája alá.

Barbi egyébként valószínűleg nem bánta a dolgot, mivel a felvételt ő maga osztotta meg a közösségi oldalán, kifejezetten pozitív hangvételű képaláírással, neki nem a villantás, hanem a rajongók határtalan szeretet volt a lényeg. Ami az öltözködését illeti, biztosan nem szégyenlős, oldalunk is többször írt már extravagáns, éppen csak zakaró szettjeiről, mely rengeteg férfi fantáziáját izgatják.

Az, hogy éppen szingli, vagy pedig szabad a szíve egyelőre nem tudhatjuk, de ha folytatódik a papírforma, akkor Opitz kisasszony hamarosan ismét hírt ad magáról.

Addig pedig itt tudjátok megnézni a bugyibakis felvételt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás