promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Opitz Barbi bőrszerkóban népszerűsítette a kebleit
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Opitz Barbi a TikTokon vette elő a vadmacska énjét.

Opitz Barbi fiatal előadóként mostanság állandóan a bulvársajtó kereszttüzébe került. Tavaly indult be a botrányvonat, amikor az előadóról egy meztelen videó szivárgott ki az internetre. Természetesen borzalmasan megviselték őt a történtek, de aztán mégis túl tudott lendülni rajta.

Később jött egy új kapcsolat, de Opitz Barbi nem lélegezhetett fel. Tavaly karácsonykor a fiatal előadó eltűnt egy kis időre, és a sajtó is arról cikkezett, hogy a párja tartotta őt rettegésben, de végül ezt a félreértést is sikerült tisztázni. Később Opitz Barbi szerelme, Albert a botrány után kifakadt, és azt írta, hogy pont ellenkezőleg történt minden, és Opitz Barbi családja fenyegette meg őt, és ellene van mindenki teljesen érthetetlenül.

Aztán az énekesnő újra odacsapott, és kitálalt mindent az apjáról, aki nem csak őt, hanem a barátait is halálosan megfenyegette. Ez a háború úgy néz ki már nem igazán tudott hova fajulni, így Opitz Tamás erős visszavonulót fúj, tehát végleg feladta anno, hogy ezt rendbe tudja hozni a lányával.

Opitz Barbinak nem igazán a zenéire koncentrál az ország nagyobb része, hanem a viharos életére. Bár most úgy néz ki minden kezd helyrejönni.

A többség szerint az akkori szakítós bejelentés csak médiahack volt, amivel oda akartak csapni mindenkinek. Esetleg benne lehet az is a pakliban, hogy csúnyán összevesztek, aztán kibékültek. Mindenesetre néhány embernek már kezd elege lenni Opitz Barbi kálváriájából, de hát ezzel nincs mit tenni. Az énekesnő a bulvármédia megkerülhetetlen szereplője lett, akinek az életét mindig követni fogják.

Opitz Barbi most nem olyan rég TikTokon mutatta meg magát amiben a dekoltázsa kerül előtérbe, ráadásul bőrszerkóban. Szerintetek is őrülten kívánatos az énekesnő?

Mi azért elővettünk egy dögös fürdőruhás képet is Opitz Barbiról, aki már a saját Instagram oldalán nem annyira népszerűsíti a bikinis fotóit.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás