promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Opitz Barbi végre reagált a „bögybográcsozásra” – meglepő véleményt fogalmazott meg a melleit ért inzultusra
Borítókép:  YouTube - Gold Record Hungary
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A fél ország olvasta a szalagcímet, így érthető módon Barbit sem kerülte el.

Opitz Barbara, az X-Faktor 2016-os nyertese néha kétségekkel küzd azzal kapcsolatban, hogy szerethető-e a személyisége. Erről nyilatkozott a napokban a Blikknek. Ám aktívan dolgozik azon, hogy legyőzze ezeket a kétségeket. Nagy segítségére van ebben boldog párkapcsolata, amelyben szerelme, Albert, mellette áll, és még a viták után is hamar békülnek. Noha elég gyakran felröppen a hír, hogy szakítanak, majd újra egymásra találnak, ami nem éppen igazi segítség, ha az ember az önbizalmát szeretné megerősíteni.

Az interjúban azt is elmondta, hogy zeneileg erősödött az önbizalma, de még mindig vannak bizonytalanságok a személyiségét illetően. Bár tudja, hogy jó ember, még mindig vannak hibái, ahogy minden embernek. Az önbizalom terén még van fejlődési lehetősége, és szeretne változtatni ezen.

Ez a bizonytalanság érvényes a párkapcsolatára is. Azonban büszke arra, hogy képes belátni a hibáit, és aktívan dolgozik azon, hogy ezeket megoldja. Amikor viták merülnek fel, gyorsan megtalálják a békülés útját Alberttel, ami segít neki megerősíteni az önbizalmát és megtapasztalni a szeretetet.

 

Barbiról rengeteget cikkeznek a lapok és a sonkádi énekesnőről egy szabolcsi helyi lap olyan szófordulatot rittyentett, amit talán nem túlzás kijelenteni, hogy egy egész országnak sikerült megjegyeznie. A "bögy bogrács" azóta fogalom és persze, hogy az énekesnőt sem kerülte el. A Fókusznak adott interjújában azt mondta: tisztában van vele, hogy az újságok megpróbálják úgy megfogalmazni ezeket a címeket, hogy minél kattinthatóbb legyen. Működik is, mert ő maga is rákattintott a cikkre és megnézte, miről írnak benne. Viszont igyekszik ezekkel minél kevesebbet törődni.

Arra a kérdésre, hogy tárgyiasítva érzi-e magát az ilyen cikkek és címek miatt, azt válaszolta: "Nem fogalmazódott meg bennem az a gondolat, hogy tárgyiasítva vagyok. De az, hogy egy ország elé hozunk le ilyen cikkeket, az már nem vicces..."

Bizonyára ennél sokkal durvább dolgoknál kezdődik Barbi tűréshatára, amit döntösön el mindenki magában, hogy jó vagy rossz hír. Mindenesetre ha túl fiatalon kapja el a hírnév a tehetségeket, sokszor nehéz megküzdeniük a stresszes. Reméljük Barbi is hamar megtalálja a lelki békéjét!

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás