promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vége: Opitz Barbi szakított szerelmével, kitálalt az énekesnő
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Opitz Barbi közzétette, hogy szakított Alberttel.

Úgy tűnik, Opitz Barbi végleg szakított szerelmével, Serleg Alberttel. A fiatalok kapcsolata nem volt felhőtlen, hiszen az énekesnő családja folyamatosan azzal gyanúsította meg a fiút, hogy Barbi életére tör, bántalmazza, továbbá azzal is megvádolták, hogy elrabolta őt. Legutóbb az X-faktor egykori győztesének anyja rontott rájuk a lakásukban, és megtámadta Albertet - szemtanúk szerint egy kés is előkerült; az asszony azóta már jelentkezett a rendőrségen.

Nagyon sokan aggódtak Opitz Barbiért, egyesek szerint ez egy káros kapcsolat volt, aminek nem lett volna jó vége. Úgy látszik, Barbi belátta, hogy nem érdemes folytatnia Alberttel, ugyanis péntek délután a Facebook-oldalán tett közzé egy ideiglenesen elérhető Történetet, amiben azt írta:


(Fotó: Screenshot/Blikk)

A kapcsolat szót idézőjelbe tette, amiből az látszik, hogy ez a szerelem tényleg nem volt túlságosan boldog, percekkel később pedig Barbi néhány sorban megindokolta, hogy miért döntött a szakítás mellett:

„Képes volt mindenféle idegennek, akikkel még csak nem is találkozott, olyanokat hazudgálni rólam, amiket ő tett meg velem! Ilyeneket, hogy engem már nem szeret, nem akar velem lenni, közben akárhányszor kidobtam, konkrétan zaklatott, és megenyhültem, amikor elkezdett ígérgetni, hogy megváltozik!”.

Ez azt jelenti, hogy Serleg Albert valóban zaklatta többször is Barbit - igaz, a bántalmazást és az elrablást továbbra sem erősítette meg az énekesnő. Egyesek szerint ez a szakítás megint nem lesz örökérvényű, tekintve, hogy Barbi már többször visszafogadta a fiút.

FRISSÍTVE: Acikk megírása után nem sokkal a pár kibékült, Albert így nyilatkozott a lapnak a történtekről:

Együtt vagyunk, minden rendben van már, egy perc volt az egész

Tehát a két fiatal azóta újra, ismét egy párt alkot.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás