promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Barbiék mindenkit átvernek!” - kitálalt Opitz Barbi ismerőse, megdöbbentő dolgokat mondott a családi botrányról
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Opitz Barbi ismerőse szerint az egész bántalmazási botrány átverés, amivel Barbi új dalait reklámozzák.

Opitz Barbi botrányos magánéletével kapcsolatban folyamatosan tele vannak a bulvárlapok. Mióta összejött Albert nevű szerelmével, egyfolytában arról olvasni, hogy az énekesnő családja mennyire ellenzi ezt a kapcsolatot, mivel a fiatal férfit egy erőszakos embernek tartják. Opitz Barbi rokonai korábban azzal gyanúsították meg Albertet, hogy halálosan megfenyegette a lányt, majd el is rabolta őt. Ezt Barbi később határozottan cáfolta, és azóta sem tudtak semmit sem rábizonyítani a fiatalemberre, amivel a családtagok megvádolták.

Most újra kitört a balhé az Opitz családban, ugyanis a Bors arról számolt be, hogy vasárnap este Barbi édesanyja megjelent abban a 7. kerületi lakásban, ahol a lány és párja tartózkodtak, és elszabadult a pokol. A lapnak a ház egyik lakója nyilatkozott, miszerint hangos ordibálás és dulakodás hallatszódott ki a lakásból, aztán egy kés is előkerült.

„Az ajtóban kezdték a vitát, aztán a nő berontott a lakásba is. Hallatszott, ahogy dulakodni kezdtek, csörömpölt minden, attól féltünk, hogy itt vér fog folyni... Aztán a nőt valahogy kilökdöste Barbi a lakásból az udvarra, ahol tovább ordítoztak, és ekkor ijedtem meg a legjobban, mert - bár nem vagyok benne biztos - de szerintem egy kést láttam az anyukánál”

A szomszéd szerint az édesanya nem használta a kést, de egy pár pillanatig a kezében volt, aztán elrohant. A rendőrség akkor ért a helyszínre, amikor az agresszív anya már nem volt ott. A BRFK Sajtóosztálya megerősítette, hogy eljárás indult a nő ellen:

„Megkeresésére tájékoztatjuk, hogy az Ön által említett esettel kapcsolatosan egy férfi könnyű sérüléseket szenvedett. A BRFK VII. Kerületi Rendőrkapitányság egy középkorú nővel szemben zaklatás és súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást”

- válaszolta a BRFK a Bors kérdésére.

A cikk megjelenése után a Promotions egyik újságíróját telefonon kereste meg Opitz Barbi egyik ismerőse, aki korábban már nyilatkozott nekünk az énekesnő kapcsolatáról. A fiatal lány úgy érezte, muszáj reagálnia erre az egész botrányra, mert véleménye szerint Barbiék most már túlmennek minden határon azzal, hogy nemcsak az embereket, de most már a rendőrséget is megvezetik.

„Egyáltalán nem tartjuk már a kapcsolatot Barbival. Eleinte védtem őt, aggódtam érte, elhittem, hogy Albert tényleg egy veszélyes alak, aztán rájöttem, hogy az egész család benne van. Mindenkit átvernek! Ez az egész nem szól másról, minthogy felnyomják Barbit. Mikor kijött az Elengedem, akkor is ment a balhé a családban, és utána akadt ki az apja is, emlékszem. Most meg kimegy a rendőrség, mert az anyja késsel támad Albertre, és két nappal később kijön egy új dal Életveszély címmel, hát tényleg ennyire könnyű átverni az embereket manapság?”

A neve elhallgatását kérő ismerős szerint Opitz Barbiék azért csinálják maguk körül a megrendezett botrányokat, hogy azzal tartsák a reflektorfényben az X-faktor egykori győztesét. Ugyanakkor felhívta a figyelmet arra, hogy mindazokat a testi sértéseket, bántalmazásokat, amikkel Albertet vagy Barbi édesanyját vádolják, senki sem látta egyszer sem.

„Egy szomszéd látta késsel a kezében Barbi anyukáját. Kíváncsi lennék rá, hogy ki ez az állítólagos szomszéd, már ha valóban létezik. Nem véletlen, hogy ezeket a bántalmazásokat egyszer sem tudták rábizonyítani senkire - sem Albertre, sem most az anyukájára -, mert senki sem látja. Mindig elrejtve, most éppen a lakásban zajlott, de ha volt is erre fültanú, akkor is csak azt hallotta, amit akartak, hogy halljon. Barbinak kell a reklám, valahogy reklámozni kell az új dalait, és ez legalább ingyen van. Csak azt nem tudom, mi lesz, ha egyszer tényleg bebizonyosodik, hogy tényleg kamu az egész?”

- fogalmazott az informátorunk.

A Promotions nem kíván állást foglalni ebben az ügyben, mindenkit megillet az ártatlanság védelme, és nem akarjuk kétségbe vonni, hogy Opitz Barbi édesanyja valóban bántalmazta Serleg Albertet, az énekesnő ismerőse azonban meg van győződve róla, hogy amiket állít, az igaz.

Barbi kedden deübált dalát, az Életveszély-t alább hallgathatjátok meg:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás