promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Opitz Barbi mellei véletlenül kicsúsztak a pajzán ruhájából
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Opitz Barbi csodás mellei teljesen kilátszódtak alul, de anno direkt vette fel ezt az extrém ruhát.

Opitz Barbi még roppant fiatal előadó, de mostanság állandóan a bulvársajtó kereszttüzébe tud kerülni. Sokak szerint már tényleg direkt csinálja ezt, mert ennyi balszerencse nem érheti az énekesnőt.

Tavaly indult be a botrányvonat, amikor Opitz Barbiról egy meztelen videó szivárgott ki az internetre. Erről természetesen nem ő tehetett, hanem az egyik exe, pont ezért borzalmasan megviselték őt a történtek, de aztán mégis túl tudott lendülni rajta.

Aztán nem volt megállás, mert voltak gondjai a kapcsolatával, akivel talán még egy kamu szakítást is összehoztak, de a kommentelők szerint volt igazi is. Utána voltak gondjai az apjával, akivel mérhetetlenül összeveszett, és kitálalt arról, hogy életveszélyesen megfenyegette őt.

Aztán jött a hab a tortán, mivel Opitz Barbi az édesanyjával is összeveszett. Úgy tudni, az énekesnő édesanyja bekopogott, majd berontott Barbi albérletébe, ahol vitatkoztak, és állítólag egy kés is előkerült.

Az énekesnő édesanyja Barbi párját, Serleg Albertet is megtámadta. Az anya tagadja a vádakat, mint mondta, amint lehet, tisztázza magát. A rendőrség azonban gyanúsítottként hallgatta ki a nőt, szóval elég komoly bajba került.

Tehát nem könnyű az élet Opitz Barbiéknál, és nem nagyon akar rátalálni az előadóra a nyugalom. Most azonban visszamegyünk a múltba, amikor minden felhőtlen volt Opitz Barbi körül, és villantásokban sem fogta vissza magát.

A kedvenc képünk, amikor egy roppant pajzán ruhát vett fel, és a csodás mellei teljesen kilátszódtak alul. Ma már bikinis képeket sem igazán posztol, de ha megnyugszik minden körülötte, akkor remélhetőleg ez változni fog. Opitz Barbi bevállalós fotóit nem csak a rajongók imádják, hanem valóban mindenki.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás