promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sejtelmes fotó került elő Liluról Balogh Levente társaságában, forró hangulat uralkodott a Cápák Között forgatásán
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik Lilu és Balogh Levente nagyon jó kapcsolatot ápolnak. 

A Cápák között 6. évada fele olyan hosszú volt, mint az eddigiek. Az RTL népszerű üzleti showműsorának új szezonja mindössze 5 adás után véget is ért. Vasárnap innentől kezdve már nem láthatjuk a vetélkedőt, amelytől a műsorvezető, Lilu is elköszönt Instagram-oldalán.

Én a forgatásról a kedvenc képemmel, és a kedvenc cápámmal búcsúzom

- írta a fotójához Lilu, amely egy igencsak árulkodó. 

A műsorvezető ugyanis Balogh Leventével közölt egy fotót, amelyen a vízkirály egy puszit nyom a műsorvezető arcára. Nem hiába, sok időt töltenek együtt, a forgatások alatt pedig nem úgy tűnik közeli kapcsolatba kerültek egymással. Balogh Levente ugyanis már a kezdetektől fogva szerepel a műsorban, több éves munka köti össze őket. 

Lilu hosszú évek óta párkapcsolatban él, férjét az RTL-nél ismerte meg. Két gyermekük is született, ám a műsorvezető csak nagyon ritkán beszél a magánéletéről és a fiairól. Csak úgy, mint Balogh Levente, akinek szintén több gyermeke van, pontosabban három. Egyikük, Balogh Szimóna az Ázsia Expressz előző évadában is feltűnt. 

Az üzleti showműsor 6. évada szeptember 3-án indult el a csatornán, amiben két személyi változás is történt, hiszen a befektetők közül távozott Tomán Szabina és Lakatos István, helyükre pedig érkezett dr. Varga Eszter és Orbók Ilona Balogh Levente, Moldován András, és Balogh Petya mellé. Az elmúlt két hétben a Cápák között közepes nézettséggel ment az RTL-en, mindkét alkalommal is kikapott a vele egy időben futó Sztárban sztár leszek!-től, de még így is 400-470 ezren követték figyelemmel a teljes lakosságból. Sokan szeretik a műsor, ezt tükrözi az is, hogy Lilu bejegyzését is ellepték a megjegyzések arra nézve, hogy miért ért véget ennyire hamar a Cápák Között. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás