promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
150 km/h-s sebességgel száguld a magyar tervezésű távirányítós autó, azonnal ráharaptak a Cápák között üzletemberei
Borítókép:  Cápák között Facebook
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Cápák egymásra licitáltak egy távirányítós autó miatt.

Két vállalkozás is befektetési ajánlatot kapott a Cápák között 5. évadának első adásában: Tomán Szabina mellett Moldován András is ráharapott egy-egy üzletre, Balogh Péter pedig rögtön két vállalkozással bővítené angyalbefektetői portfólióját.

Január 8-án visszatért a képernyőre az RTL üzleti showműsora, ami igen nagy népszerűségnek örvend a nézők körében. Kopcsik Tamás nyitotta a Cápák között ötödik évadát, a fiatal vállalkozó digitalizált faültetési applikációjáról pitchelt, de a kezdetleges ötletet az üzletemberek elutasították, így ajánlat nélkül hagyta el a stúdiót. Hasonló eredménnyel zárt Zsiga Alexandra, aki gyönyörűen csomagolt desszert-csokrokat kínált, továbbá lapátra került Kovács Edit is, aki papírból hajtogatható kutyapiszok-lapátot mutatott be a nagyhalaknak.

A Kiss-testvérek Mammuthworks nevű cége villanymotoros, távirányítható autókat készít, amibe szó szerint első látásra beleszerettek a Cápák. Moldován András szinte azonnal ráérzett az üzletre, ilyen hirtelen harapásra még nem volt példa az üzleti showműsorban. A sertésmogul mellett Balogh Péter és Lakatos István is beszállt a versenybe, végül a testvéreknek el kellett dönteniük, hogy a három Cápa közül kivel építsék tovább a vállalkozásukat. Végül az eredeti ajánlattól eltérően, ellenajánlattal élve 5-5 millió forintért 15-15% üzletrészt harapott ki magának Moldován András és Balogh Péter.

Rácz Gréta és Rácz Sándor Rotower nevű cégük igazi innováció, a víz alapú növénytermesztésre azonnal ráúsztak a Cápák, azonban többeknek a tulajdonrész-hányad (eredetileg 51,5 millió forintért 15%-os tulajdonrész) nem volt elégséges.

Moldován András, Lakatos István és először Tomán Szabina is ezért szállt ki. Az apa-lánya páros saját szabadalommal bíró növénytermesztő szisztémája óriási növekedési potenciállal rendelkezik és jövőbe mutat, ezért Balogh Levente és Balogh Péter is ajánlatot tettek, Tomán Szabina pedig végül visszaszállt a Cápák közötti versenybe.

A sok ajánlat közül a családi vállalkozás tagjai Tomán Szabinát és Balogh Pétert választották, akik végül 20-20 millió forintért 10-10%-ot kaptak, amire 5%-os visszavásárlási opciót is biztosítottak Ráczéknak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás