promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Felháborító dolgot mondott megcsalt feleségéről Solti Ádám, gyűlöletcunami zúdult rá
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Solti Ádám kínos szituációba keverte magát, amikor egy interjú során borzalmasan furcsa módon nyilatkozott a feleségéről. 

Solti Ádám felől egy ideig a magánéleti drámája révén került előtérbe. Két évvel ezelőtt ugyanis gyermeke született házasságon kívüli kapcsolatából. Az ügyet különösen kényessé és bonyolulttá teszi, hogy volt szeretőjével való kapcsolata hosszabb ideje tartott, mint jelenlegi feleségével, Solti Bernivel, akit ráadásul több esetben meg is csalt házasságuk alatt a rejtélyes nővel.

A botrány kirobbanása után párjával együtt úgy döntöttek, hogy elköltöznek Magyarországról és Ausztriában folytatják tovább közös életüket. Azóta azonban már Bernivel közös gyermekük is megszületett.

Ám a színészről egy korábbi felvétel került elő, amelyben igencsak furcsán beszélt a szerelméről. A hallottakat egyből felkapták a rajongók, akik egyszerűen hüledeznek Ádám szavai miatt. 

Neki nincsen semmije igazából, mindene van és mégis nincs semmije. Én érzem ezt és tudom, felelősséget is érzek iránta

- nyilatkozta Solti Ádám a Szerelemcsütörtök műsorában a YouTube-on


A kérdés eredetileg arról szólt, hogy mit szeret a párjában, ám a színész kissé elklandozott, majd viccesen azt is hozzátette, hogy így most kiderült, hogy valójában semmit. Persze, ezután felsorolt néhányat.

A Reddit oldalán is megosztották a videórészletet, ahol teljes felháborodás kezdődőtt arra nézve, hogyan tudott ilyen módon nyilatkozni a szerelméről.

„Rólam így beszélne a párom, úgy kihajítanám az ablakon, hogy emlegetné még sokáig. Ez az interjú is már egy elég erős jel volt”

- vélekedett egy felhasználó a beszélgetésről.

„Én éreztem kellemetlenül magam a videó nézése alatt . Nem tudom, hogy képes valaki együtt élni egy ilyen emberrel”

- írta valaki más az oldalon.

„Ránézésre azt gondoltam anno, hogy egy félénk, kedves pasi. Hát szöges ellentéte”

- jegyezte meg egy harmadik kommentelő.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás