promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Solti Ádám egy kísértettel lakott együtt?
Borítókép:  Solti Ádám / via 24.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hátborzongató történetet mesélt a Barátok közt egykori színésze, Solti Ádám, hiszen a régi albérletében megmagyarázhatatlan dolgok történtek.

Solti Ádám tavaly óta nem látható az RTL Klub Barátok közt című sikersorozatában, amiben összesen nyolc éven keresztül alakította Bokros Ádám karakterét. A nézők nagyon megkedvelték őt, és azóta is sokan kíváncsiak rá, ezért a BEST Magazin készített vele egy interjút, amiben a paranormális jelenségek is szóba kerültek, és kiderült, hogy a színésszel is történt már pár furcsaság – főleg az egyetemista éveiben egy Széll Kálmán tér környékén lévő albérletben, ahol a szerelmével, és egy lakótárssal élt.

„A házban pletykáltak a lakás történetéről, hogy egy korábbi lakó öngyilkos lett. Nem otthon, hanem a Moszkva, a mostani Széll Kálmán téren. Felgyújtotta magát. Nagyon kevés pénzünk volt, ezért tipikus egyetemista megoldást alkalmaztunk: egy bérlőtárssal megosztoztunk a lakbéren. Két méter magas, hihetetlen izmokkal rendelkező pali volt. Már csak ezért is égett belém az a kép, amikor egyszer hazaértünk a párommal a nyaralásból, és ő erőből kirántotta a szobája ajtaját, majd rémülten nekünk szegezte a kérdést, »úristen, ti csak most érkeztetek meg?«”

mesélte Solti Ádám.

A srác azért lepődött meg ennyire, mert egész éjjel hallotta, hogy valaki járkál a folyosón, és a villanyt kapcsolgatja, de azt hitte, hogy Solti Ádámék azok. Nagyon rémisztő lehetett, és érdekes módon nem ez volt az utolsó eset, hogy különös események történtek ott:

„Később aztán nekem is voltak megmagyarázhatatlan tapasztalataim. Például sétáltam a lakásban, és egyszer csak hallom, mintha valaki betenne egy kulcsot a zárba, a többi meg ott csörgött utána a karikán. Odakaptam a tekintetem az ajtóhoz, és valóan ott himbálózott benne egy kulcscsomó. Állandóan hangokat hallottam, amíg ott éltünk. Volt a lakásban egy undorítóan kinéző bőrkanapé, ami úgy recsegett és ropogott, ha valaki ráült, hogy azt még Kínában is hallották. Na, ezt a hangot hallottuk éjszakánként. Összeszorult gyomorral mondogattuk, menj innen, menj innen!”

Ezek alapján olyan élményben volt része Solti Ádámnak, mintha egy horrorfilmbe csöppent volna, szóval biztos, hogy nem sokan lettek volna a helyében. A legtöbben valószínűleg az első ilyen este után egyből összepakoltak volna, így kifejezetten kitartónak nevezhető a híresség.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás