promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A botrányba keveredett magyar színész apa lesz – végre valami jó is történik vele
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Most biztosan úgy érzi, hogy ennyi boldogság neki is jár.

Instagram oldalán tudatta követőivel a jó hírt a közelmúltban komoly botrányba keveredett Solti Ádám a Blikk beszámolója szerint, hogy több sikertelen próbálkozást követően végre apai örömök elé néz. Az örömhírről egy ultrahangos fotót a kamera felé nyújtva számolt be, míg párja Berni büszkén mutatta meg gömbölyödő pocakját.

Nagyon ráfért ez, hiszen a színész felől egy ideje már csak a magánéleti drámája révén hallhattunk. Két évvel ezelőtt gyermeke született házasságon kívüli kapcsolatából. Az ügyet különösen kényessé és bonyolulttá teszi, hogy volt szeretőjével való kapcsolata hosszabb ideje tart, mint jelenlegi feleségével, Solti Bernivel, akit ráadásul több esetben meg is csalt házasságuk alatt a rejtélyes nővel.

A botrány kirobbanása után párjával együtt úgy döntöttek, hogy elköltöznek Magyarországról és Ausztriában folytatják tovább közös életüket. Így talán maguk mögött tudják hagyni a vádaskodásokat és azt az ellenségessé vált légkört, ami itthon várna rájuk.

Nem adta fel a színházi munkáját, továbbra is játszik a Madách Színházban, mellette viszont kint is próbálja felépíteni az életét és civil szakmája szerint fogtechnikusként dolgozik. Ott ő is csak egy hétköznapi ember a sok közül, senki nem ismeri és jelenlegi helyzetükben ennél nem is kívánhatnának maguknak többet.

Ennyi bajt és nehézséget követően alighanem a Bernivel közös gyermekük lesz az a biztos pont az életükben, amelybe kapaszkodva maguk mögött hagyhatják a botrányoktól és viszályoktól terhes múltat és idővel talán ismét eljön az a nap, amikor úgy érzik, hogy hazaköltözhetnek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás