promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Stohl Andrást pokolian földbe tiporták, Puzsér Róbert akkora csapást mért a színészre, hogy a fal adta a másikat
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Puzsér Róbert kicsit sem kímélte Stohl Bucit, ott rúgott bele, ahol a legjobban fáj neki.

Talán már nincs is olyan celeb Magyarországon, akibe ne állt volna bele valamilyen szinten Puzsér Róbert. A kőkemény kritikus folyton félelmet nem ismerő kritikákat fogalmaz meg, az évek alatt rengeteg hírességnek okozott álmatlan éjszakákat a beszólásaival. Bőven akadtak, akik visszatámadtak, de eddig általában ő jött ki győztesen a botrányokból, szóval ezek alapján nem érdemes vele packázni.

Aki követi Puzsér Róbertet, az tudja, hogy a kritikus időnként elég durva poénképeket is meg szokott osztani az oldalán. Most is így tett, és ismét megalázott egy híres magyart, hiszen a legújabb „áldozata” nem más, mint a 2010-ben állítólag ittas állapotban súlyos autóbalesetet okozó Stohl András, vagyis Stohl Buci, aki az ütközés után elvileg meg sem kérdezte a sérülteket, hogy vannak, csak kért egy cigarettát.

A Puzsér Róbert által posztolt képen egy rajz látható, amin egy Stohl Andrásra rendkívül hasonlító figura cigarettát kér egy autóbalesetet szenvedő, véresen a kocsiban ülő férfitól és nőtől ezzel a szöveggel: „Adjál már egy cigit, kib*szottul kész vagyok g*ci” – alul pedig a #BUCI díszeleg, hogy mindenki tudja, kire is utal a meghökkentő karikatúra.

Puzsér Róbert a kommentelők egy része szerint ezzel rendesen megalázta Stohl Andrást, hiszen ott rúgott bele, ahol a legjobban fáj neki, mivel élete egyik legsötétebb pillanata volt a 2010-es autóbaleset – bár bőven akadtak olyanok is, akik szerint a színész/műsorvezető megérdemelte ezt a durva odaszúrást, amiért olyan felelőtlen volt annak idején.

Itt lehet megtekinteni a Puzsér Róbert által posztolt képet, de csak saját felelősségre, mivel 18+-os a nyelvezete:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás