promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Puzsér Róbert úgy nekiment Geszti Péternek, hogy abból még Friderikusz Sándornak is jutott
Borítókép:  YouTube.com/Puzsér Róbert (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Pár hete látott napvilágot a hír, miszerint Friderikusz Sándor podcastjában szerepet kap majd Geszti Péter is, méghozza egy életvezetési rovattal, amely a Geszti+ nevet kapta.

A jelenleg 329 ezer feliratkozóval rendelkező Friderikusz Podcast YouTube-csatorna alig másfél éve indult el, de szinte azonnal letarolta az videómegosztó platformot. Eleinte Friderikusz Sándornak voltak összetűzései az internet népével és néhány közszereplővel is abban az ügyben, miszerint a legendás tévés nehezményezte, hogy sokan ingyen kívánják nézni az adásait, és akár egy kifli árát sem hajlandóak kifizetni értük. A YouTube sajátosságairól azonban felvilágosították őt, a konfliktus elsimult, és mindenki folytatta tovább szép csendben a dolgát.

December 16-án került ki a videó, amelyben közösen bejelentették, hogy érkezik a Geszti+, és Friderikusz Sándor csatornáján kap helyet a tíz részes, életvezetési témákkal foglalkozó sorozat. Szó lesz a szériában a meggazdagodásról, a szeretetről, a szülői mintákról, de még a boldogság elérésének titkairól is.

Az eset mellett természetesen nem mehetett el szó nélkül Magyarország megmondóembere és kritikusa, Puzsér Róbert sem. A Spirit FM-en hallható hétköznaponként az Önkényes Mérvadó című rádióműsor, amelyet Horváth Oszkárral vezet Puzsér, és amelyben aktuális közéleti- és bulvártémákat veséznek ki. 

„Ez úgy van megfogalmazva, ahogy azt egy PR-ügynökség kif*sná magából. Ez inkább életelveszejtési műsor lesz. Ezek a tréner dumák... Geszti Péter bejelentése után te majd rögtön hanyatt veted magad és elélvezel? Mik Geszti Péter szerint a rossz szülői minták?

És ezúttal nem a trénert szeretném hallani, hanem valakit, aki beszélt már pszichológussal. Ez az ember valaha rossz minőségű szórakoztatásban vett csak részt, aztán jött ő, mint üzletember a hitvány tréner dumákkal"

- kezdte a monológját Puzsér. 

Azt is nehezményezte a kritikus, hogy miért éppen Friderikusz Sándor csatornáján elvegyítve - amelyet egyébként szennyvízcsatornának nevez - lesz megtekinthető a videósorozat, és miért kell azt majd azoknak is hallgatni, akik csupán Friderikusz beszélgetéseire lennének kíváncsiak. 

A rádióműsor Geszti-üggyel foglalkozó szegmense 54:37-től hallható az alábbi videóban.

[[v]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás