promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Puzsér letaglózó őszinteséggel üzent Hajdú Péternek - 8 éves konfliktus részletei törtek a felszínre
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Puzsér Róbert és Hajdú Péter ádáz csatája nyolc éve kezdődött, amikor Hajdú beperelte a kritikust többek között azért, mert sz*rkupacnak nevezte őt. 

Sokak meglepetésére december 6-án a PartizánPOP vendége nem más volt Gulyás Márton kanapéján, mint Hajdú Péter, a hazai rendszerváltás utáni televíziózás egyik legismertebb alakja. A médiasztár - meglepő módon - kendőzetlenül vallott Tornóczky Anitával való párkapcsolatáról, Medgyessy Péterről, és egyebek mellett szóba került az a bizonyos Puzsér-per is. Gulyás egyébként nem kímélte a Frizbi egykori műsorvezetőjét: számonkérte az úgynevezett „nyomorpornót" a Hajdú-produkciókkal kapcsolatban, és több ízben komoly önreflexióról árulkodó kijelentéseket tett Hajdú. Van, amit ma már ő is másképp csinálna.

„Sok hibát követtem el életemben, ez volt az egyike (az, hogy beperelte Puzsért - szerk. megj.) ezeknek. Hozzá kell tenni, hogy volt egy ügyvédem, aki adtam alá a lovat. Felhívott, hogy Peti, szétpereljük Puzsért. Voltak az írásaiban nagyon nagy g*ciségek és meredek dolgok, de nem kellett volna bíróságra citálnom őt"

- nyilatkozott a műsorban Hajdú. 

A napokban a szabadszájú kritikus reagált a műsorvezető szavaira az Önkényes Mérvadó címmel ellátott napi rádióműsorában. Az adásokban közéleti, politikai és társadalmi ügyekkel foglalkoznak műsorvezetőtársával, Horvát Oszkárral, és egy vendéggel, aki ezúttal Zsupos Ágnes volt.

Puzsért megdöbbentette Hajdú Péter önreflexiója.

„Én bevallom őszintén, nem hittem, hogy ő egy nap ennyire magába száll. Én azt látom, hogy tényleg nagyot lépett előre emberileg, úgy gondolom. Mintha leváltotta volna a trénerét egy terapeutára"

- kezdte mondandóját a publicista. 

Hajdú bevallotta, hogy anno az őt ért erőteljes kritikák miatt fejezte be a nyomorúságos sorssal megáldott emberek meghívását a Frizbibe, emellett - Gulyás Márton szavaival élve - emberi és taktikai okokból is bánja, hogy a bíróság elé cibálta Puzsért. Bocsánatot azonban nem kért a kritikustól, hiszen állítása szerint voltak nagyon meredek kijelentései.

„Nem lenne szabad ebben a szituációban ennél többet elvárnom Pétertől. A csávó sokszorosan átlépte emberileg az árnyékát. Itt és most ezt el nem ismerni a legnagyobb hiba lenne. Nem várom el tőle, hogy bocsánatot kérjen tőlem"

- fogalmazott az Önkényes Mérvadóban Puzsér.

Ennél már csak az lett volna előremutatóbb, ha egymással szemben ül le a két fél és vitatják meg konstruktív módon múltbéli konfliktusaikat és problémáikat, azonban azt hiszem, emberségből jelesre vizsgázott ezúttal Hajdú és Puzsér is, és a felekhez méltó módon került pont a nyolc éves konfliktus végére. 

Gulyás Marci interjúját teljes egészében alább tudod megtekinteni. Amennyiben Puzsér Róbert és Horváth Oszkár rádióműsorára is kíváncsi vagy, kattints IDE.

Borítókép:  YouTube.com/PuzsérRóbert (screenshot)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás