promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ez döbbenetes, búcsút vehetünk Majkától?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sokan fognak csalódni a döntése miatt.

Majka a legsokoldalúbb hazai sztárok közé tartozik, hiszen az egykori villalakó a zenei élet mellett tévéműsort is vezet, ráadásul ügyes és dörzsölt pókerjátékos hírében áll. Ezek után nem is volt annyira meglepő, amit ez utóbbival kapcsolatban a HOT! Magazinnak mesélt a Blikk cikke szerint.

A harminc év után a képernyőkre visszatérő Zsákbamacska című televízióműsor vezetésére kapott felkérést régi barátjával, Pápai Jocival együtt. Mindkét sztár nagyon várja már a közös munkát, ráadásul szerintük igazi hiánypótló alkotásról van szó, amely segíthet egy kis humort és jókedvet csempészni a megfáradt emberek otthonába. Pontosan ez az, ami igazán motiválta őket abban, hogy igent mondjanak a felkérésre.

Majka abból sem csinál titkot, hogy ő maga is lelkes játékos, aki a kártyaasztal mellett érzi igazán elemében magát. Imádja a pókert és azt a hangulatot, ami körülveszi. Elmondása szerint nem a pénzre hajt, inkább a barátokkal való közös poénkodás és lazulás motiválja, de azért nem csinál titkot abból sem, hogy szép kis summára tett már szert a kártya révén.

Sajnos mondott ennél megdöbbentőbbet is az ózdi születésű rapper.

Bevallotta, hogy nyugdíjas éveire a családjával együtt az Egyesült Államokba szeretnének költözni. Mindenképpen meg akarják várni, hogy a gyerekeik felnőjenek, ezért még nem tervezik a folyamatos kinti életet, de az időjárás függvényében szívesen ingáznának a két ország között. Ezek még csak a tervek, de azért már elkezdett gyűjteni egy házra Las Vegasban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás