promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka totálisan kiakadt, ott akarta hagyni az élő adást a stúdióban
Borítókép:  TV2 Play
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Azért Bud Spencer pofonosztásán valószínűleg még Majka is röhögött egy jót.

Benne és Curtisben a zenélésen kívül az is közös, hogy ha magyar foci, akkor mind a ketten az Újpest FC-nek szorítanak. Majkának a fia, Marci ráadásul a lila-fehéreknél kezdte el fejleszteni a futballtudását. Ha a műsorvezető-előadónak van ideje, akkor még a meccseire is ki szokott járni.

A külföldi fociban azonban Majka szíve a Manchester Unitedért dobog. A sztár pont ezért csatornát váltott, de csak egy kis időre. Mivel vasárnap délután Liverpool-Manchester United rangadó volt, így a TV2 csoporthoz tartozó Spíler TV-t megkérte Magyarország egyik legértékesebb celebjét, hogy üljön be a stúdióba kielemezni a mérkőzést. Majka valószínűleg nem is sejtette, hogy milyen horrorisztikus borzalom vár rá.

A Manchester Unitednek a csúcson volt az önbizalma, mivel továbbjutott az Európa-ligában, kiejtve az FC Barcelonát, és megnyerte az angol Ligakupa-döntőt is, ráadásul az FA-kupában is talpon maradt. A Liverpool közben beleszaladt egy 5-2-es pofonba a Real Madrid ellen, de mégis alaposan feltámadtak erre a rangadóra.

A Liverpool nem csak feltámadt, de élete formájában volt. A Manchester United így egy 7-0-s történelmi pofonba szaladt bele. Az Anfield Stadionban alapból is mindig őrületes a hangulat, de így csaknem felrobbant egész. Gyakorlatilag Majka se hitte el azt, amit lát Vörös Ördög szurkolóként.

Szóval a vendégként meghívott sztár gyakorlatilag csak nézett maga elé, nem tudott megszólalni sem a Manchester United veresége után. Legszívesebben kisétált volna az élő adásból, de jelezték neki, hogy a gólokat bizony még meg kell nézni a szünet után, és ki kell elemezni. Majka tréfásan oda is szólt, hogy muszáj maradnia?

„Eljöttem megint hülyének, ezt kikérem magamnak!”

- mondta Majka, utalva arra, hogy a legutóbb egy 6-3 vereséget kapott a Machester United, amikor ő beült a stúdióba.

Sok Manchester United drukker inkább elbújt a barlangjában, amíg lenyugodnak a kedélyek, de Majkának tehát muszáj volt kielemeznie a mérkőzést. Abban persze 100 százalékosan igaza volt, hogy most minden bejött a Liverpoolnak.

Közben a Vörös Ördögök történelmi veresége miatt rengeteg helyen kezdtek el mémeket gyártani, de mi magyarok ismét Bud Spencer pofonjait vettük elő. Hajdú B.István Rajongói oldalára került fel a videó, amiben az 1984-es Nincs kettő négy nélkül jelentét vették elő. A Liverpoolt természetesen Bud Spencer alakítja.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás