promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatalmas fordulat a brit királyi családban, erre sokan nem számítottak
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Végül mégis minden jó fordulhat?

Hosszú ideje már a brit királyi család körüli botrányoktól hangos a szigetországi sajtó. Viták, kölcsönös sértődések, nyílt és burkolt vádaskodások, valamint mélyben parázsló indulatok vég nélküli szappanoperájává vált a korábban az elegancia és mértéktartóság fellegvárának számító uralkodói udvar.

A mindenki által kedvelt és tisztelt II. Erzsébet királynő halálával valami végleg megváltozott. Az uralkodói cím ugyan mára már inkább jelképessé vált, az emberek szeretete és odaadása azonban továbbra is töretlen volt. Most azonban annak lehetünk a szemtanúi, ahogy minden megváltozik és ha nem vigyáznak kellően, akkor a legkomolyabb értékét veszítheti el az uralkodói család: a nép tiszteletét.

A Vilmos és testvére közötti folyamatos nézeteltérések, valamint a Harry herceg és édesapja, az új uralkodó, III. Károly király közötti egyre jobban elmérgesedő viszony lassan inkább kezd hajazni egy délutáni idősávban vetített török, vagy brazil sorozat történéseire, mint egy kifinomultan elegáns és mindig visszafogott uralkodói család életére. A legnagyobb kérdés, ami mostanában mindenkit foglalkoztat, hogy a közöttük levő feszült viszont dacára vajon Harry herceg és Meghan Markle kapnak-e meghívást III. Károly király május hatodikán esedékes koronázására?

A hercegi pár szóvivője szerint a válasz egyértelműen igen. Ahogy fogalmazott:

„Megerősíthetem, hogy a herceg nemrégiben e-mailt kapott Őfelsége hivatalától a koronázással kapcsolatban.”

Azt még nem erősítették meg, hogy valóban részt fognak-e venni az ünnepi ceremónián, de maga a meghívás talán azt bizonyítja, hogy van még remény az elmérgesedett viszony helyreállítására. Vagy ez csupán egy ügyes marketingfogás lenne az uralkodói család megtépázott hírnevének helyreállítására?

 [[c2]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás