promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka váratlanul egy másik magyar csatornánál köt ki – ez a váltás oka
Borítókép:  TV2 Play
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Majkát most a szíve és a rajongása viszi át egy teljesen másik stúdióba.

Lehet-e még fokozni egy vasárnapi műsort, amit bizony rengetegen fognak nézni a tévében? Úgy néz ki igen, méghozzá úgy, ha az egészet megfűszerezik egy kis Majkával. Magyarország legnépszerűbb előadójáról sokan tudják, hogy nagy fociőrült.

Hihetetlen, de Majkában és Curtisben több közös van, mint gondolnánk, és itt nem csak a zenélést lehet felhozni, hanem apróbb dolgokat is. Egy biztos: ha magyar focicsapat, akkor mind a ketten az Újpestenek szurkolnak. Ráadásul Majka fia, Marci még szeptember végén lett az Újpest labdarúgója. Az előadó- és műsorvezető még arra is szokott időt szánni, hogy kimenjen megnézni a fia meccseit.

Ha viszont külföldi foci, akkor Majka a Manchester United csapatának drukkol. Valószínűleg már benne van az izgalom, és nem azért, mert egy másik csatorna kamerái elé kell beülnie. Magyarország legnépszerűbb előadóját ugyanis a Spíler TV-n lehet majd elcsípni vasárnap, ahol szurkolóként a 17 óra 30 perckor kezdődő Liverpool – Manchester United rangadót vezeti fel a szakértőkkel.

Érdemes résen lenni, mert a beszélgetés a stúdióban már 17 órakor kezdetét veszi. Lesz is miről csevegni, mivel ez a rangadó mindig óriási érzelmeket tud kiváltani a drukkerekből. A felvezető videóban még Majka híres dalát is elővették.

Az előadónak ugyebár ehhez nem kellett engedélyt kérnie a TV2-től, mivel egy kalap alatt vannak a Spíler TV-vel.  

Ha a két csapat formáját nézzük, akkor hasonlóan állnak, mivel az elmúlt öt meccsükből 3 győzelem, 1 döntetlen, és 1 vereség a mérleg, viszont a Manchester United 10 ponttal előrébb van a Liverpoolnál, ráadásul Bajnokok Ligája indulást érő helyen. Messze van még a Premier League vége, és minden pont számít.

A Liverpool legutóbb 5-2-re kapott ki a Real Madridtól a Bajnokok Ligájában, szóval nagyon messze van attól, hogy talpon maradjon a sorozatban. A Manchester Unitednek közben csúcson van az önbizalmas, mivel továbbjutott az Európa-ligában, kiejtve az FC Barcelonát, és megnyerte az angol Ligakupa-döntőt is, ráadásul az FA-kupában is talpon maradt. Nagy kérdés persze, hogy mennyire fogja bírni ezt a terhelést a csapat. Majkától biztosan ezt is meg fogják kérdezni a Spíler TV stúdiójában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás